blink je punk pop? green day je punk pop? skor pop rock podla mna...nwm, ja celkovo moc pop nemusim, skor cisty rock alebo punk, alebo punk rock, ale na blinku ficim takze nwm....
Ja nemam rada ani jednu,nerobia punku dobre meno,su o nieočom uplne inom nezaslužia si niest nazov "punk"...Ide im o peniaze a su komerčne.. spievaju o hlupostiach a ide im o slavo a aby boli "štýloví"...fuck
Ninus: Ved ok,nikto nehovori,že si to mysliš... a o čom teda su? Prečo potom hraju v hitparadach a s takou radostou predavaju čo najvačši počet CD po celom svete?
antropofobia: to ze sa nieco predava neznamena ze je uz komercne, a punkova hudba sa nepredava? a ked uz sa ich CD predavaju mali by byt nestasni??? sry, nepochopila som tvoj argument...aj ked priznavam ze fall out boy mi pridu komrcny ale skor v hitparadach frci pop, ako nelly furtado, rihanna a podobne veci...
CDčka skutočnych punkovych kapiel (Toy pištols, Brigáda, KSS...) sa predávajú okolo 100-150sk...CDčka "punkovych" kapiel ako tieto stoja 300sk a viac...Hraju v hitparadch a mlade pubertiačky su z ich "krásnych tváričiek" uplne mimo...Maju svoje trička,opasky,šiltovky a podobne pičoviny,... A dalej... nie je zle ked sa tešia z toho ked dobre zarabaju ale preboha punk je presny opak...punk nechce na ludoch zarabat... A hitparády mám v piči...nehovor mi že green day či good charlotte nemaju klipy čo frčia v hitparadach...
a tebe by vadilo keby odrazu zacal punk frcat na prvych prieckach hitparad? a uz sme si preca povedali ze green day a good charlote punk niesu! ani jedno s toho nepocuvam, a ver tomu ze ma stve ked moju hudbu v telke nedavaju ale tak co uz, zapnem mp3 a nemam problem
Tak tomu ver,že by mi to vadilo pretože by ho začali počuvat ludia čo sa mu vobec nerozumeju..hitparady počuvaju decka ktore sa snažia byt IN aby zapadli do kolektivu a tak podobne..je mi zle už len z par slovenských punkovych kapiel čo maju klipy ktore hraju v TV... hej,green day a good charlotte niesu punk..ale všetci to o nich hovoria..
dpc ludia...green day a good charlotte je uplny rozdiel! neviem ale mam taky pocit ze oni za to zrovna moc nemozu ked ich pesnicka sa hraje v radiach,nie? a mozu za to ak sa ich cd predava viac ako by malo? to maju byt z toho smutni ci co? a green day su proste neopunk ked uz... a neviem naco to vobec riesite do akyc stylov ich zaradit... ved kazdemu sa paci nieco ine a nezalezi natom ako to oznacuju.. a myslim ze stale lepsie pocuvat blink182,sum41 a podne ako nejaky hip hip..... aj ked mne sa nepacia
punk je davova psychoza a nie green day a podobne sracky..nech mi nikto nehovori ze GD nie je komercny..siice maju chytlave pesnicky(asi tri)ale spievaju o niecom inom..o niecom inom ako je punk..a tie ich ofinky..juuj..bieda teda
Misa222: A čo ako teraz?... My niečo pišeme TEBE? Ty si zakladatel diskusie? Qiwi sa pytal/a čo si o nim myslime tak odpovedame... A jasne,že to nie je jedno,pretože je to proste blbost ked niekto kapely ako tieto nazve punkovymi alebo punkpopopovymi to je jedno.. alebo aj neopunkove kapely... neopunk ako myšlienka nie je vobec zla,ved stary punk bol v pohode tak novši by moho byt ešte lepši..ale je to prave naopak.. nemaju s punkom nič spoločne.. Vieš tých čo vedia o čom punk naozaj je to sere...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
A teraz ku kapelám...Blink fakt nemusím-to vôbec
Fall out boy...no tak pravdupovediac ma za srdce chytili možno dve pesničky-a aj to len krátkodobo
A green day-ach jo-toto je fakt fajn kapela...zišiel by sa nový album
2. ludia drahi, punk a punkrock je jedno a to iste a s GD, GC, blink, sum a podobne to nema akosi nic spolocne.
Ninus: Ved ok,nikto nehovori,že si to mysliš... a o čom teda su? Prečo potom hraju v hitparadach a s takou radostou predavaju čo najvačši počet CD po celom svete?
Misa pozri si prispevok č.9....
Punkpop je pakovina. Punk a pop? Sak obe si protirečia.
A GD, GCH a takéto podobné by som dala do pop rocku. S punkom nemajú nič spoločné.
VED PUNK NIC NEMA SPOLOCNE S POPOM