PunkRock77,82,Punk and roll,Oipunk! to je moj zivot!Je to najrozumnejsie co tu môze byt.Iba punkvoe texty davaju zmysel,su pravdive a poucne su jednoducho naj!Punks not dead jedine punks not dead!Punks not dead jedine PUNK!AhOi te vsetci čiraty,stapaty,plechaty DRZME STALE SPOLU!!hOi!
nemam nic proti nekormecnemu punku...skupinka konflikt..alebo taky hasiaci pristroj su skupiny..nemam rad komercny punk, ale taktiez si ho rad vypocujem
a texty..nechcem sa s vami hadat, ale oproti metalovym textom su onicom punkovy text by zlozil kazdy kto nenavidi posranu politiku, nackov...etc
PUNKS NOT DEAD, PUNKS FOREVER LIVE, PUNK TO JE MOJ ZIVOT MOJ STYL ZBOZNUJEM PUNK MOJA NEJLEPSIA KAPELA JE THE EXPLOITED A ESTE SOM KONFLIKTAK AKURAT MAM TERAZ ICH NOVE CD, NEZNASAM GEGEN NAZIST, SKIN IS DEAD, A ESTE SA SPYTAM ZE CO POCUVATE VY ? NEZNASAM JAK DAKTO FURT NA KAZDEHO PUNKACA ZE FETAK ANI NEZNAJU CO TO JE NE TAK?
punk je velmi kvalitna pocuvatelna hudba.. len keby vsetky kapely nespievali o tom istom.. mohli by sa uz posunut aj dalej a zacat tvorit kvalitnejsie texty.. kapely ktore su na scene uz par rokov, dokazu zlozit genialny text..
okey a teraz ste ma viete ako nasrali?taq akože šecky howna sa seru do diskusie hip-hop len aby tam nadawali a tunaaaaaa v meistnosti punks not dead ešte dobre že to tu nevylepite na hlavnu stranku taq TU su šeci ZA punk?je toto možnee?moye nerviškííí
počuvajte akože vy pankači!!! nik vam tu nerobí bordel vo vasej diskusii tak sa nejebte do diskusií čo maju aspon niečo spoločné s Hip-Hop lebo ak ešte raz budete robiť bordel v nasej miestnosti tak potom tu spravím bordel ja a to sa budete pozerať a to platí hlavne pre gaya Tommyhot!!!!
Nissan350z: co ty chces spravit aky bordel ty kokotko? Zarepujes nam tu z knizky o popoluske a 7mich trapnych vyhulenych reperkoch? Utried si uz myslienky v tej tvojej vyjebanej lebeni a hlavne prestan davat okenu cez chleba, skodi ti to na palicu..
totalne genialna hudba. Milujem punk aj punk-rock. Tych to vsetko skladaju absolutne obdivujem ako to dokazua vytvorit, super texty, best hudba. A ktomu tie gitary. MILUJEM PUNK! JE TO MOJ ZIVOT
Jou, punk je jednoznačne najúprimnejší zo všetkých žánrov. Milujem staré časy, keď ešte v CBGB začínali tie najlepšie skvosty ako Television, Ramones, Patti Smith, Richard Hell a podobne. To sa nedá nepočúvať. Alebo Patti, ktorá vložila poéziu do svojich textov; Hell, ktorý spieval I belong to the blank generation (úžasnééééé!!!!); alebo taký psycho killer od Talking Heads... ale dnešný punk nemá taký šmrnc pre mňa, hlavne textovo.
+ ešte je výborný prvý album PIL. Zdar!
I belong to the blank generation well, I can take it or leave it each time.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
The Clash forever!!!!!!!!!
a texty..nechcem sa s vami hadat, ale oproti metalovym textom su onicom punkovy text by zlozil kazdy kto nenavidi posranu politiku, nackov...etc
PUNK WAS NEVER DEAD!
prosim, nemate niekto nieco od skupiny Hogo Pogo?? nikde sa to neda zohnat a fakt po tom bazim ... dakujem
ozvite sa tajnou postou dikejs
inaq nič proti DD
ako som normalna??
ešte sama si serem do huby no dobra som newadí DD
+ ešte je výborný prvý album PIL. Zdar!
I belong to the blank generation well, I can take it or leave it each time.
najlepsi je KONFLIKT!! zo zahanicnych je dobry Exploited a z pop-punkovych green day, paramore a sum 41