Cistite si pupok? Ja som si vsimla ze tam mam male necistoty,mozno usadeniny mydla,kremu...a bojim sa do toho nejak sparat napr palickou na ucho lebo ho mam celkom hlboky.diky
@nobile struha, struha. Furt ho mam zazmolkovane, ci vstanem rano od pyzama alebo zo skoly. Obcas sa mi to tam zamori aj ked len tak casual sedim a hram hru. Pozeram, ze aj teraz tam mam taky maly solidny zmolk a to som sa posledne 2 hodiny nehol z miesta
@nobile ale ono tie zmolky sa mi robia aj ked mam na sebe koselu a to z vnutornej strany je ta kosela v podstate hladka..a zmolky sa mi tam naroja vzdy
ale to bude asi fakt kvoli chlupom..lebo frajirke pozeram na brucho a zmolky tam nema ziadne
@trdelniiiq@nobile jak sa vam to tam môže žmoľkať dačo?? uplne ste ma zabili s tým nechápem tiež mám pupok "s priehlbinou" ale v živote som nespozorovala, že by sa mi tam niečo z trička nažmoľkalo
@nobile hej nedočítala máš pravdu som to mala rozčítané ešte pred koncom vašej konverzácie, dakam som odbehla, napísala som ten komentár a vypla stránku až teraz som to dočítala
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
..rožok... keď ho máš "hlboký"
však tam sa nič nemôže stať...
a tiež som sa išla opýtať @13
Sak normalne prstom, jak do nosu
Inak od kedy mam dzarate brucho, tak tie dzare su jak struhadlo na syr!
Z kazdeho tricka mam potom v pupku take zmolky
No a ked je pupik plny, tak ho musim vyprazdnit
Ja to prisudzujem tym dzarom.
Lebo ako decko, ked som nebol ich hrdym vlastnikom som tento jav nepozoroval
Ale ako vysvetlime rychlost, akou sa tie zmolky do pupku struhaju?
ale to bude asi fakt kvoli chlupom..lebo frajirke pozeram na brucho a zmolky tam nema ziadne
Takze predsa v t