Ja ich nosím skoro denne, občas nie. Mám veľkosť 75A a tie su väčšinou len s vypchavkami, ale mám z new yorkeru aj z vyberatelnymi. ta je best, ma kostice ktore potrebujem lebo prsia mám dalej od seba, proste viac na boku a kostice mi ich podrzia. Aké máte vy obľúbené v ktorých sa cítite dobre? zdvihne vam ego ak máte male?
na moju maličkosť bez akýchkoľvek vypchávok takmer ani nezohnať, každopádne také tie maličké, čo z toho nič stále nechajú nič prirodzene mám, mám i jednu ultravypchávaciu, ale tú nosím len dosť výnimočne, keď ju proste do nejakých šiat treba, aby to nejako vyzeralo a podobne (a nemám to rada, každú chvíľu mám potrebu si pchať ruku do výstrihu a naprávať si to tam a pochopiteľne to v spoločnosti príliš nejde
Presne tak keď som niekde v obchode že idem si kupit podprdu a pozrem na košíky a, tak sa mi to zda veľké a keď ich chytím tak celý košík je vypchany... To hlavne u cinancov.. Ked natrafim na dobru to je fakt maaalo kedy, preto ich mám aj dost málo :/
@najivna ja som bola vždy v tom, že "push-up" majú aj nejaký špeciálnejší strih a potom sú také, čo tam majú narvaných vypchávok za tri ponožky
takže ja preto moje delím proste len na klasické, kde moje chabé A aj zostane chabým A, také, čo sú mi veľké, a vybchávaciu, kde sa už výsledok blíži hádam aj k C
(ale inak má obyčajný strih, takže je to len vypchávačka, doteraz som neprišla na to, či sú ozaj aj také so špeciálnym strihom
to mi pripomenulo ,že si musím ísť kúpiť podprsenku moje dievčatá už vypadávajú pomaly ale hej nosím push-upky ale bez vypchávok ,potom mám aj takú tu obyčajnu látkovú a tú nosím len na doma
mám všetky podprsenky s miernymi vypchávkami, ale nie sú to tie klasické push-upky.. bohužiaľ tie mierne vypchávky musím mať, lebo inak by mi boli všetky podprsenky veľké neviem, kde som bola, keď Boh rozdával ženám prsia
podľa mňa je pushupka podprsenka ktorá ma kostice na držanie pŕs a je vystužená vypchávkami aby prsia trosku(alebo niektoré viac) potlačili k sebe a/alebo vyzdvihli
@najivna pushupka je taka, ze s ati nedaju vybrat vypchavky, takze ta "pena' z ktorej je vytvoreny kosicek ti spravi aj vypchavku ale pushupky su podla mna tie, ktore ti nevypchaju kozy (cize nedaju ti tie vycpavky na tvoje kozy), ale kttore ti ich vytlacia vyssie... (ved push-up....)
a hej mam jednu pushupkovu, ktoru nosi do emsta.. ale vseobecne sa mi pushupky zdaju ako genialny napad na klamanie chalana.....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
ofc mam take ktore maju ten vypchavky viac aj menej tam zalezi od strihu to je na tom napisane alebo co?
kupujem to normalne v hm new yorkeri v takych normalnych obchodoch ale pripada mi normalne ze je podprsenka kusok vypchata
proste ono to ma mat nejaky tvar standardizovane tiez
takže ja preto moje delím proste len na klasické, kde moje chabé A aj zostane chabým A, také, čo sú mi veľké, a vybchávaciu, kde sa už výsledok blíži hádam aj k C
(ale inak má obyčajný strih, takže je to len vypchávačka, doteraz som neprišla na to, či sú ozaj aj také so špeciálnym strihom
a hej mam jednu pushupkovu, ktoru nosi do emsta.. ale vseobecne sa mi pushupky zdaju ako genialny napad na klamanie chalana.....
ked potrebujem vytlacit kozy pritahnem si ramienka