Krstná dcéra chce ísť s kamarátkami na Nickelback a Kabát, videli niečo na youtube z koncertov, a strašne ich tam láka, no ja osobne by som ich pustila tak max na Simu do mestského parku o 17 tej, a nie do Prahy
@12 tiež si myslím, veď je to dieťa, čo nemá ani občiansky
nepustila by som.. dohodli by sme sa, že si najprv vyberie koncert niekde v okolí a hneď po ňom sa vráti domov, ak bude všetko ok, neskôr môže ísť aj na akciu s prespávačkou (nejaký festival ideálne nie na druhom konci Slovenska), cesta na koncert do zahraničia je tak trochu next level, to minimálne od 16 a musela by som v ňu mať dôveru. poprípade by sme na nejakú akciu mohli ísť spolu, ale musela by si vybrať niečo lepšie, než kabát alebo nickleback
@kobra@10 robím si srandu som na staršie, také už ktoré vyzerajú viac žensky. Páči sa aj 17-ka, 18-ka, odtiaľ to začína a pokračuje po môj vek. Najmä nech je milá, skromná, slušná a nech to má v hlave upratané. Dnes som stretol takú agronómku, správala sa veľmi pekne a aj voči mne. Takáto by mala byť tá moja pravá manželka, ale určite je o ňu nemalý boj, keď je aj pekná.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
nepustila by som.. dohodli by sme sa, že si najprv vyberie koncert niekde v okolí a hneď po ňom sa vráti domov, ak bude všetko ok, neskôr môže ísť aj na akciu s prespávačkou (nejaký festival ideálne nie na druhom konci Slovenska), cesta na koncert do zahraničia je tak trochu next level, to minimálne od 16 a musela by som v ňu mať dôveru. poprípade by sme na nejakú akciu mohli ísť spolu, ale musela by si vybrať niečo lepšie, než kabát alebo nickleback
či aká bola otázka?