Škoda ze nikoho takeho nemam ale mozno keby mam vazne niekoho takeho ktoremu by som chcel velmi ale velmi ublizit ale nezabit alebo volakemu kto tyral a mucil inych ludi, tak asi by som zacal nechtami, pomali odtrhavat jeden po druhom aby pocitil bolest, po skonceni asi by som to volakym zeravim telesom na tie krvave miesta pritlacil aby nekrvacal a do zili by som mu dal volaky povzbudzovak aby neodpadol a vsetko to citil a po niekolko hodinovom mlateni by som mozno zacal po par milimetroch z prstou odrezavat a po kazdom odrezani zastavit krvacanie a pokracovat
Ale nie ja ani muchu nezabijem radsej ju chytim do nadoby a vypustim ju von ked je v byte Ale mysliekove pochody mam asi velmi hnusne ale tak sranda musi byt
nie dakujem, radsej svoju fantaziu pouzijem inde. Na svete je tolko zla, preco minat svoju energiu aby sme vymyslali dalsie? Jediny skutocny nepriatel, ktoreho clovek moze mat je on sam. Nepriatelstvo od ostatnych je zalozene prevazne na nepochopeni/nevedomosti.
nepriateľa nemám, ani nepriateľku, skôr ľudí ktorí mi v minulosti dojebali všetko čo sa dalo, tým by som už neurobila nič, lebo nakoniec sa dojebali sami takže tam už netreba nič robiť
@tommyhot nemusel by byt v bezvedomy keby pouzijes volake povzbudzujuce latky ako som ja napisal ale silna rana do guli alebo velka bolest sposobena na toto ustrojenstvo moze znamenat ja okamzitu smrt tak to by som radsej nechal na pokoji
začarovala by som ho na trpaslíka tak akurát veľký ako jeden článok môjho prsta a potom by som ho stláčala a pučila ako mravčeka a nakoniec,ako by prosil o pomoc by som ho spláchla do záchoda..
(napadlo ma to preto,lebo sa mi o tom raz snívalo a zhodnotila som,že je to celkom fajn nápad,ak by som niekoho chcela zneškodniť)
@interrupcio to najhorsie co si viem predstavit njekomu urobit by bolo:
pred jeho ocami zavrazdit celu jeho rodinu a povedat mu ze to bolo koli nemu.Potom mu vypichnut oci,vyrezat jazyk,puknut usne bubienky a ostrihat prsty aby sa nevedel sam najest ani vysrat-bol by sam v tme a tichu,sice by prezil no cely zivot tuzil po tom aby to jeho trapenie njekto skoncil ale nedokazal to povedat ani nijako naznacit a rozmyslal len nad tym ze nemal ani moznost nikomu povedat ze som to bol ja kto to vsetko spachal....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
40 komentov
ale to vlastne robím frajírovi.
neviem....
» www.odaha.com/franz-kafka/pro...
nič lepšie/hnusnejšie už asi nevymyslím
a chudák @blueffect štrikuje smutný v kúte fantazia sa neozvala ešte že?
Ale nie ja ani muchu nezabijem radsej ju chytim do nadoby a vypustim ju von ked je v byte Ale mysliekove pochody mam asi velmi hnusne ale tak sranda musi byt
@trdelniiiq ona čítala z anglickej knihy? to musela byť výslovnosť s tou strpnutou hubou
@trdelniiiq to musel byť veru kultúrny zážitok
ALE autor sa pytal na fyzicku bolest a nie psychicku.....
(napadlo ma to preto,lebo sa mi o tom raz snívalo a zhodnotila som,že je to celkom fajn nápad,ak by som niekoho chcela zneškodniť)
a umučil by som ho k smrti tým, ................ale radšej by sa sám zabil, ako by mal byť so mnou
pred jeho ocami zavrazdit celu jeho rodinu a povedat mu ze to bolo koli nemu.Potom mu vypichnut oci,vyrezat jazyk,puknut usne bubienky a ostrihat prsty aby sa nevedel sam najest ani vysrat-bol by sam v tme a tichu,sice by prezil no cely zivot tuzil po tom aby to jeho trapenie njekto skoncil ale nedokazal to povedat ani nijako naznacit a rozmyslal len nad tym ze nemal ani moznost nikomu povedat ze som to bol ja kto to vsetko spachal....
..ale @lawey to aj tak vytiahla na samý vrchol. uau. au.
inak, @mefistofel , presne tak isto som na tom