@karchie čo ja viem, na kávu tam chodím iba ak do panta rhei alebo do gio caffe na kupeckej a tiež na kávu chodím zásadne tam, kde mi chutí a viac-menej kašlem na prostredie, keďže je tak málo miest, kde mi káva chutí...
@karchie chorí mi nevadia, to som aj ja, ale dementi mi vadia tým ťa samozrejme nejdem urážať, len proste...už mám dosť stretávok cez net, samé sklamanie
@unwritten ja sa nechcem stretavat ja sa chcem len zasit ale nevadilo by mi take stretnutie kde by sme nemusieli nikto iniciovat konverzaciu a nebolo by trapne ani to ticho medzi temami. kludne by sme mohli byt ticho a cecat pivo a prehravat si zivot pred ocami. chill. nie trapenie
@karchie
Káva podľa mňa super, paradoxne mi najviac chutí Espresso Dias, ktoré je najlacnejšie z káv.
Atmosféra je na nezaplatenie... Toľko kníh okolo. :3
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
inak kde sa nefajčí, a kde je zároveň aj dobre, takých veľa ani nepoznám
ale určite odporúčam Pod Agátmi, sedí sa tam vonku, čiže dym ti nevadí
Káva podľa mňa super, paradoxne mi najviac chutí Espresso Dias, ktoré je najlacnejšie z káv.
Atmosféra je na nezaplatenie... Toľko kníh okolo. :3