Keď ide niečo po okolí tak nie, buď nabudúce zobere niekto iný auto, alebo mi kúpia pitie zato Ale keď ideme niekde ďalej, napríklad na zápasy, tak sa skladáme
nikdy si odomna nikto nepytal peniaze a ani ja, bolo by mi to kus blbe ale keby ide o nejaku dlhu vzdialenost (napr dovolenka) tak by som zaplatila aj sama
@lol141 To nie, ale keď ho požičiavajú rodičia, tak je to iné ... Ale berú to tak, že keď treba, tak treba. Ale potom vravia, že keď priveľa nabehám kvôli inému, nech si pýtam. Tak preto som sa nad tým, zamyslela.
akurát som si pri tejto téme spomenula, ako bratranec môjho kamaráta vždy, keď niekoho viezol aj keď tam mal cestu, nebolo to nič navyše pre neho, kľudne aj iba 5hm a vypýtal si ešte viac jak taxikár to som nikdy nechápala.
od kamaratov, kamaratiek ak ideme spolu niekde tak nie, ale ak niekde chce ist a mna to tam neláka tak v tedy áno. predsa spotreba 10-12l sa uzivit nedá
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
Ale mam aj známeho čo si zabenzin pýta , ne velku cenu taku symbolicku ale aspoň čosi keď tak ...
Obecne keby nemam prachy , nechodim na aute ? tak so serious ?
A bolo ?
tak som od nich niečo symbolické vzala.
kvôli otcovi a aj kvôli nim, lebo mi furt voľajaké grošíky do rúk tlačili.
Skrátka mal z toho biznis.