Ahoj, programujem BP v Pythone a som v tom programe fakt že začiatočník, potrebovala by som niekoho, kto v tomto programe vie pracovať a vedel by mi pomôcť s niekoľkými vecami .. nebudem tu písať o čo ide, len sa mi ozvite ak v tom viete pracovať .. vďaka
Tak fajn .. Zadám input od používateľa .. on napíše nejakú vetu .. ja mám z tej vety vybrať slová a porovnať ich so slovami v slovníku ktorý som načítala. No môj program funguje len keď zadám jedno konkrétne slovo .. A neviem kde robím chybu
@dzulka K tomu by som povedal asi to čo @Notme s tým že dodám na koniec Amen
A si si istá že ten slovník je správne načítaný ? resp by som povedal že po tom jednom slove si daj vypísať čo to hľadá pekne po písmenku alebo slove nech vidiš prečo to robí to čo robí
@condition to sa v pythone bude robit nejak inak. ten jazyk skratka robi nahodne veci podla toho, ako sa mu chce a ako mu je dany uzivatel sympaticky. a vie vycitit strach.
@notme hej do pola mozes zadat co chces a rozhoduje sa podla náhodných faktorov pocul som uz o tom nieco
@Dzulka nevadí ja som v pythone este nerobil tak ti neviem poradit ale si žena ktorá sa zaujíma o programovanie a to je proste epic Len tak ďalej nech sa máme my code comunity s kým baviť Ak chceš môžeš mi poslať nejakým štýlom kód a skúsim sa na to mrknúť
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
A si si istá že ten slovník je správne načítaný ? resp by som povedal že po tom jednom slove si daj vypísať čo to hľadá pekne po písmenku alebo slove nech vidiš prečo to robí to čo robí
@Dzulka nevadí ja som v pythone este nerobil tak ti neviem poradit ale si žena ktorá sa zaujíma o programovanie a to je proste epic Len tak ďalej nech sa máme my code comunity s kým baviť Ak chceš môžeš mi poslať nejakým štýlom kód a skúsim sa na to mrknúť