No takže, začala som programovať v Pythone a chcem sa vas spytať či nahodou nepoznate dajake dobre pdf subory alebo hocico co vam pomohlo sa zdokonalit a je to celkom zrozumitelne. Moze byt aj v anglickom jazyku.
@notme ten revolver v @5 to je francúzsky lebel ... ten v @4 je colt python ... a taktiež kto chce začať programovať to je také self-, sem tam fórum keď je človek zúfalý ale inak tej literatúry je hodne, hodne všade ^^
Konkretne ti neporadim nic. Mne napr. najviac pomohlo, ked som si vo volnom case vymyslel nejaky jednoduchsi realny projekt, ktory som chcel urobit. Postupne som sa pri tom ucil, zlepsoval kod, pridaval funkcie...
Pozeral som aj nejake tutorials, ale to ma velmi nebavilo, dlho som nevydrzal.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
Konkretne ti neporadim nic. Mne napr. najviac pomohlo, ked som si vo volnom case vymyslel nejaky jednoduchsi realny projekt, ktory som chcel urobit. Postupne som sa pri tom ucil, zlepsoval kod, pridaval funkcie...
Pozeral som aj nejake tutorials, ale to ma velmi nebavilo, dlho som nevydrzal.