Zdravím všetkých kódeniachtivých, potrebovala by som pomôcť s venovaním na tortu pre oslávenca - programátora. Predstava bola niekoľko riadkov kódu v Pythone, kde by bolo jeho meno, vek a, ako inak, Happy Birthday. Na webe som na nič vhodné a originálne n
@johny154 keďže ešte nie som tak zručná cukrárka, že by som mu urobila tortu v tvare loga alebo nebodaj skutočného pytóna, tak asi len ten kód pripadá do úvahy
@chlorofyl tak prečo sa tomu nevenuje on, to by si sa jeho musel opýtať a ja som len (možno) budúci prekladateľ so záujmom tak max. o webdesign HTML, CSS a zopár ďalších vecí mi úplne stačí k životu...
Nooo tie čísla v range znamenajú koľko krát sa vypíše "happy birthday to you" ak tam dáš trebars (2, 4) tak sa to vypíše len 2x ale hej ! môžeš.... btw koľko má rokov oslávenec ?
Dvojbodky nechaj ako sú a nezabudni na grafické odsadenie (v pythone je to dosť dôležité)
@smis hej, už viem, skúšala som to...o odsadení som sa už niekoľkokrát presvedčila, pokúsim sa, ovšem torta bude "počatá" v bojových podmienkach, tak uvidíme, čo z toho vzíde...možno aj biela torta "iba" so sviečkami každopádne ďakujem za nápad.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
happy birthday to you
happy birthday to you
happy birthday dear MENO
happy birthday to you
Dvojbodky nechaj ako sú a nezabudni na grafické odsadenie (v pythone je to dosť dôležité)
Uprav si meno a text ktory sa ma vypisat.