ahojte baby...chcela by som sa spytat ci ma niktora z vas niake skusenosti s tou novou natikoncepciou qlaira.je vraj na trhu totiz nova a tak neni o nej moc informacii.mne ju doktor predpisal len pred par dnami tak by som rada vedela ze ako ju znasate,pre
@katusa14 tak už keď ten chalan nabúcha babu, tak jej moc antikoncepcia nepomôže
a za dalsie, ked chces pisat podobne veci, tak to si chod radsej nieco o antikoncepcii vygugliť poneváč mám pocit, že tvoj obraz je velmi skreskelný, ba priam nemáš ani šajn
"mne ju doktor predpisal len pred par dnami tak by som rada vedela ze ako ju znasate,preto bola aj dost draha" - aha, tak uz aspon viem dovod, ze preco je taka draha.
@petika pravdu povediac nemám ... na sex ako celkovo som dosť mladá a nebudem sa trepať ku gynekológovi aby mi predpísal a povedal niečo o antikoncepcii, potom spať s niekým aby som na vlastnej koži skúsila ako antikoncepcia funguje
o antikoncepcii viem, že sa musí brať určitú dobu pred sexom ( či aj o tom nemám šajnu ? =/ )
@katusa14 vieš, je ťažko niečo ti vysvetľovať keď nemáš ani šajn.. nikto ti nekáže, aby si s niekým spala a podobné drísty..
antikoncepcia má rôzne iné účinky na telo ženy..od negatívnych, cez "nijaké" až po pozitívne. od toho, že ti vylieči akné, mastné vlasy, upraví ti menštruačný cyklus a v niektorych pripadoch, teraz sa podrz, zachrani zenu pred neplodnostu
ale beriem to, mas 14.. a je fajn ze to beries ako to beries, ale nieje vsetko take cierne, ako sa to vidi... a nie kazdy uziva HAK iba aby si "užil"
@petika no tak sa možno porozprávame o pár rokov keď budem mať určité životné skúsenosti, ktoré ty určite máš ... ale o tých zázrakoch antikoncepcie si ma prekvapila ... o tom som vážne nevedela ( áno priznávam =D )
ja som tiež užívala qlairu,no možem zodpovedne povadať že nič moc.tabletka ako každá iná,ochráni rovnako ako aj tie lacnejšie a cena je podľa mňa strašne vysoká,50 eur!!!.a ked zabudneš užiť tak nevieš či tú čo nasleduje alebo tú čo si zabudla,každá je iná!neviem čo má ale spoločné s prirodzenou antikoncepciou ked sú tie hormony v nej vyrobené synteticky,to mi povedal moj dr.
mne ju praveze doktorka velmi odporucila, mam ju uz treti mesiac a som s nou velmi spokojna ziadne vykyvy nalad, ziadne prirastky na vahe, akurat o trochu vacsie podprsenky musim kupovat, co vobec nie je na skodu cena je trosku vysoka, 17.50e za mesacne balenie, podla mojej maminy prehnana, ale tak co narobim
ahojte, no ja som qlairu práve pred troma dňami vysadila po 5mesiacoch.. prvá trojmesačná dávka mi nerobila žiadne problémy, ale v 4 a 5 mesiaci som nedostala vôbec menzes, objavila sa mi cysta pod vaječníkom a veľmi mi skáče pulz. a poznám ešte jeden takýto prípad. nechcem vás odradiť, len sa delím so svojimi skúsenosťami. ablika
ja som sa minule zhovárala s mojou gynekologičkou práve o Qlaire a pýtala som sa v čom je prirodzená,a prirodzená je tým,že narozdiel od iných HA ,ktoré majú umelo vyrábané hormóny,Qlaira má v sebe prirodzený hormón gestagén,ktorého nadbytok majú ženy v menopauze a od nich sa získava ten hormón.čiže obsahujú prirodzený hormón,ktorý si telo samo produkuje,tak asi v tom je tá prirodzenosť...
ja som sa minule zhovárala s mojou gynekologičkou práve o Qlaire a pýtala som sa v čom je prirodzená,a prirodzená je tým,že narozdiel od iných HA ,ktoré majú umelo vyrábané hormóny,Qlaira má v sebe prirodzený hormón gestagén,ktorého nadbytok majú ženy v menopauze a od nich sa získava ten hormón.čiže obsahujú prirodzený hormón,ktorý si telo samo produkuje,tak asi v tom je tá prirodzenosť...(smajlík)
cawte...qlairu som zacala uzivat len vcera a uz len z toho co tu citam mi je zle...len par bab tu pise ze su spokojne tak dufam ze medzi nimi budem aj ja ...no najviac sa bojim ze budem vrct, ze po tych dalsich mesiacom mi nepride menzes a tak...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
ale teraz som sa dočítala, že je nejaka prirodzena a neviem co... ale pekne farebne tabletky su tam jeeeee....
a inak celkom ma zaujima cena
a za dalsie, ked chces pisat podobne veci, tak to si chod radsej nieco o antikoncepcii vygugliť poneváč mám pocit, že tvoj obraz je velmi skreskelný, ba priam nemáš ani šajn
o antikoncepcii viem, že sa musí brať určitú dobu pred sexom ( či aj o tom nemám šajnu ? =/ )
antikoncepcia má rôzne iné účinky na telo ženy..od negatívnych, cez "nijaké" až po pozitívne. od toho, že ti vylieči akné, mastné vlasy, upraví ti menštruačný cyklus a v niektorych pripadoch, teraz sa podrz, zachrani zenu pred neplodnostu
ale beriem to, mas 14.. a je fajn ze to beries ako to beries, ale nieje vsetko take cierne, ako sa to vidi... a nie kazdy uziva HAK iba aby si "užil"
nie, tak máš čas na tieto veci..
a @nenenka dozviem sa už, že kolko stoji, ked hovoris, ze je dost draha?? som nedockava
ja som sa minule zhovárala s mojou gynekologičkou práve o Qlaire a pýtala som sa v čom je prirodzená,a prirodzená je tým,že narozdiel od iných HA ,ktoré majú umelo vyrábané hormóny,Qlaira má v sebe prirodzený hormón gestagén,ktorého nadbytok majú ženy v menopauze a od nich sa získava ten hormón.čiže obsahujú prirodzený hormón,ktorý si telo samo produkuje,tak asi v tom je tá prirodzenosť...(smajlík)