dnes som sa dozvedel túto poľutovaniahodnú správu, ľudia, ktorí poznajú skupinu Avenged Sevenfold, vedia o kom je reč. Bol to skvelý hudobník si myslím a mne osobne bude chýbať, zvedavý som, ako sa s tým popasujú fanúšikovia a čo sa bude diať so skupinou,
toto je veľký šok, toto sa nemalo stať, nemám slov, je to prúser jak hovado, bol to úžasný bubeník, je ho škoda, ja som tiež dosť zvedavý ako kapela pôjde ďalej, toto na nich určite zanechá veľkú stopu..
@2 nechajme sa prekvapiť... len sa mi nechce veriť, že zomrel prirodzenou smrtou ako 28-ročný... (natural causes, ako som to čítal), skôr by so msa priklonil k tomu, že sa predávkoval...
V kazdom pripade to nema cenu dalej rozvodzovať, bo umrieť umrel, ak by ti nevadilo, mozem si ta pridat k friends?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
V kazdom pripade to nema cenu dalej rozvodzovať, bo umrieť umrel, ak by ti nevadilo, mozem si ta pridat k friends?
"Let"s make a new start
"Cause everybody"s gotta die sometime"