našiel kamarátku.. najlepšie na osobné stretnutia. o fizycky kontakt mi ani tak nejde, nemam vo svojej blizkosti ziadnu zenu a to je dost problem, popravde nikoho okrem rodicov... najde sa nejaka dobra obetava dusa co ma zachrani ? som zBA ale budem chodi
zoberme to tak, že teraz ti skutočne na tom záleží, nerobíš si z nás dobrý deň a fakt máš takýto problém...môže sa pokojne stať, že človek má snahu, chce niekoho nájsť, a ono to proste nejde. a človeka nebaví čakať, lebo potrebuje niekoho pri sebe, nejakého kamaráta. To je myslím celkom normálne, že človek potrebuje kamarátov. A potom je reálne aj to, že nejakých hľadá, a keď nenachádza, zúfalo sa obracia všade, kde by nejakí mohli byť....
Lenže, pokiaľ hľadáš kamaráta "na inzerát", tak je v tom hneď niekoľko rizík - vymedzuješ tým inzerátom pohlavie, vážnosť vzťahu, bydlisko...a tým sa ti počet "záujemcov" ak to tak môžem nazvať znižuje...ľudia sa cítia obmedzovaní...a vzťahy, akékoľvek vzťahy sa vyvíjajú nečakane a náhodne, a keď ty presne stanovíš, o aký vzťah máš záujem, tak potom sa môže stať, že:
- buď nájdeš niekoho čo potrebuje presne to čo ty a sadnete si
- alebo sa ti neozve nikto
- alebo sa ozve nejaký supervtipný troll a vôbec mu nebude vadiť, že ťa zraní keď si bude z teba robiť srandu
- alebo sa nájde niekto ale nebudete si rozumieť, pretože to bol "hľadaný vzťah nasilu"
Alebo, alebo alebo...
Proste, vzťahy (a pod tým pojmom myslím akékoľvek vzťahy) sú vždy aspoň spolovice risk a s tým by si mal počítať, aj keď zakladáš takúto anketu. Rozumiem, že potrebuješ kamaráta, to je všetko fajn, a držím ti palce, aby si nejakého našiel. Ak budeš dobrý človek, určite nejakého nájdeš.
Čo sa mňa týka, keďže už píšem dosť žvástov do tejto ankety, neviem, ako ti môžem pomôcť...môžem sa s tebou porozprávať, môžem ťa pozvať na stretko, môžem ťa dojsť pozrieť do BB, môžem ti držať palce, viac ma toho momentálne nenapadá. Hádam ti to dobre dopadne
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
a v BA,BB nie je problem nejaku najst..
Lenže, pokiaľ hľadáš kamaráta "na inzerát", tak je v tom hneď niekoľko rizík - vymedzuješ tým inzerátom pohlavie, vážnosť vzťahu, bydlisko...a tým sa ti počet "záujemcov" ak to tak môžem nazvať znižuje...ľudia sa cítia obmedzovaní...a vzťahy, akékoľvek vzťahy sa vyvíjajú nečakane a náhodne, a keď ty presne stanovíš, o aký vzťah máš záujem, tak potom sa môže stať, že:
- buď nájdeš niekoho čo potrebuje presne to čo ty a sadnete si
- alebo sa ti neozve nikto
- alebo sa ozve nejaký supervtipný troll a vôbec mu nebude vadiť, že ťa zraní keď si bude z teba robiť srandu
- alebo sa nájde niekto ale nebudete si rozumieť, pretože to bol "hľadaný vzťah nasilu"
Alebo, alebo alebo...
Proste, vzťahy (a pod tým pojmom myslím akékoľvek vzťahy) sú vždy aspoň spolovice risk a s tým by si mal počítať, aj keď zakladáš takúto anketu. Rozumiem, že potrebuješ kamaráta, to je všetko fajn, a držím ti palce, aby si nejakého našiel. Ak budeš dobrý človek, určite nejakého nájdeš.
Čo sa mňa týka, keďže už píšem dosť žvástov do tejto ankety, neviem, ako ti môžem pomôcť...môžem sa s tebou porozprávať, môžem ťa pozvať na stretko, môžem ťa dojsť pozrieť do BB, môžem ti držať palce, viac ma toho momentálne nenapadá. Hádam ti to dobre dopadne