AHOJTE takže potrebujem poradiť s jednou vecou. Som nočná sova a tak chodim spať o 2:00 ( ked sa nejde do školy) a ked sa ide tak o 22.00 problemom je že sa do toho furt montuje moj 20 kamoš a furt vy vypisuje naj idem spať ale aj tak nechapem čo jeho do
@likjul ale chapeš on celý den je na fb a ja pridem na 5 min a napiše že čo vysedavam Nechapem dnešny svet naj sa každy stara do seba a ne serie do inych
no asi ti chce napísať, len nevie čo, tak ti píše to čo ti píše...možno sa mu páčiš :-S ak ti to moc vadí, povedz mu to narovinu alebo si ho jednoducho vypni z ľudí, ktorí ťa vidia na chate a máš po probléme
aj u mňa sa nájdu taký čo vždy začínajú konverzáciu tým že "prečo ešte nespíš?" ... dosť ma to žerie, lebo nechápem čo ich dotoho, kedy chodím spať ale narovinu im poviem že je to moja vec kedy idem spať a nabuduce aj tak to isté napíšu, lebo proste nevedia čo napísať ale maju potrebu písať
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov