Ja milujem Košice...a chcem sa tam prestahovat...Musela som sa prestahovat z KE do totalneho zapadakova - Kremnice...ale ked budem mat 18, vratim sa do Košic...určite...
mám rada Košice z diaľky, nechcem v nich žiť do konca života na tisíc percent, niekde v inom meste, Poprad a tak (kedysi som ako blázon si vravela, že aj niekde v okolí BA, myslela som, že neviem žiť v menšom meste než Košice), ale už pomaly ani po tom netúžim, možno naozaj lepším variantom by bolo prežiť v zahraničí v pokoji, lebo len to chcem, mať pokoj... od mnohých faktorov, strašne záleží od systému (napríklad doprava, keď som v menšom mestečku), samozrejme, od ľudí, od toho, čo robím na tom mieste...
Košice mam velmi rada, je to najsamlepsie mesto, ale brala by som nebyvat v meste, chcem sa prestahovat niekam do dediny, ale tak aby som nemala kosice velmi daleko....
"byvate" je v zmysle ci tam byvam ako bydlisko, alebo ci tam xodim a teda byvamv ke???? lebo obcas tam som, ale nepaci sa mi to mesto. moc namysleny kosicania su. ako nic v zlom, lebo nie vsetci su zase taky
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
Treba si ale uvedomiť, že tu to veľkú budúcnosť nemá pokiaľ nie si výpalník, podvodník, alebo politik.