niekedy pisem. zatial ziadna kritika nastastie nebola, ale vacsinou pisem len pre seba a pre svojich znamych, nepublikujem nikde nic verejne, lebo su to osobne veci a nemam rada, ked si niekto cita moje sukromie.
rada píšem aj poéziu, len teraz birdzáci kritizujú každý môj blog, zatiaľ čo pred tromi rokmi moje blogy každý čítal a žiadna kritika nebula
ach...kde sú tie krásne časy keď imnsonia a sroomy mi komentovali každý blog a vždy tak krásne dvojzmyselne
Čítam rada všeličo, no s mierou. To je ako klasická hudba alebo čerešne. Je to dobré, ale veľa naraz má laxatívne účinky.
Píšem "básne," ktoré sú priam provokáciou pre kritiku, pretože sama viem, že na nejaké veľké čaro sotva dočiahnem, takže sa od začiatku držím pri zemi. Ale prízemnosti kritika neublíži, lebo prízemnosť je stabilná, nie krásna, útlocitná a tak krehká. Kritika prízemnosti robí chuja skôr z kritika samotného, že sa niečím takým vôbec zapodieval.
píšem... málokedy čítam veľa básní nezverejňujem. tých pár čo som pridala má clekom dobré hodnotenia a niektoré až prekvapujúce. ale samozrejmä sú tam aj kritické komentare ale ved každý môže vyjadriť svoj názor a ak ma jeho kritika niečomu naučí a posunie dalej tak prečo nie. samozrejme pokial mi ten človek niečo vytkne ohladom basne. ale ked len tak niekto nadáva a osočuje tak to mažem komenty a nevšímam si. lebo to nie je kritika ale debilita
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
ach...kde sú tie krásne časy keď imnsonia a sroomy mi komentovali každý blog a vždy tak krásne dvojzmyselne
Píšem "básne," ktoré sú priam provokáciou pre kritiku, pretože sama viem, že na nejaké veľké čaro sotva dočiahnem, takže sa od začiatku držím pri zemi. Ale prízemnosti kritika neublíži, lebo prízemnosť je stabilná, nie krásna, útlocitná a tak krehká. Kritika prízemnosti robí chuja skôr z kritika samotného, že sa niečím takým vôbec zapodieval.
a áno, kriticky čítam
a nie, nepíšem, nemyslím si, že na to mám predispozície
občas dačo napíšem, ale nikam to nezverejňujem ani nič, väčšinou to hneď vyhodím