Bojite sa byt prvy? Urobil by si len tak zo zabavy na ulici pri kamaratoch salto alebo nieco podobne. Alebo na plavarni zaplaval sprint.(rychle plavanie)
A na koniec hambite sa za tehlicky alebo ich obcas predvadzate.
No, ja síce nie som chlapec, ale veľmi, naozaj veľmi rada sa predvádzam... Ale to bude mojou exhibicionisticko-excentricko-egocentricko-egoistickou povahou...
zaujimave jedny hovoria divne je za tehlicky sa hambit a druhy predvadzanie je detinske
Heslom komunizmu bolo "IBA PRIEMERNE JE SPRAVNE"
Skeibording je zabava alebo predvadzanie.
Jedno dievca na jednom fore riesi ci pekny al. mudri. Niekedy sa to nevylucuje. Napr. taka priroda je lepsia ked pekna a pritom je mudra. Za kom. nebolo dvolezite aby bola pekna dost ze bola mudra...
tak ja sa predvadzam celkom rad, ale haNbim sa robit to
cize v konecnom dosledku sa velmi predvadzat nezvyknem. Da sa povedat, ze ta pudova dispozicia vo mne je, ale pride mi trapne sa predvadzat a naplnit ju
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
ale zas minule som sa wikaslala na hadzanie granatom a som hodila "az"12 metrow
Heslom komunizmu bolo "IBA PRIEMERNE JE SPRAVNE"
Skeibording je zabava alebo predvadzanie.
Jedno dievca na jednom fore riesi ci pekny al. mudri. Niekedy sa to nevylucuje. Napr. taka priroda je lepsia ked pekna a pritom je mudra. Za kom. nebolo dvolezite aby bola pekna dost ze bola mudra...
lebo je nehaNebník a nie nehaMebník
cize v konecnom dosledku sa velmi predvadzat nezvyknem. Da sa povedat, ze ta pudova dispozicia vo mne je, ale pride mi trapne sa predvadzat a naplnit ju