1vá otázka: Ako príde... keď niekoho stretnem tak sa s ním zoznámim a v podstate odvtedy sme v kamarátskom vzťahu xD
2há otázka.. xD no tu nastáva problém... v podstate mne sa zatiaľ nestalo že by som nejak zabúdal na starých , alebo po čase aj na tých nových kamarátov , len ide o to že ja som ja , neviem ako to je u ostatných
v každom prípade ... ľudia prichádzajú a odchádzajú, takže.. :l
Život je rieka... Prinináša... Odnáša... Vody sú raz tiché, hladké, modré... Inokedy prudké, valivé... Ktokoľvek nový vstúpi do mojej zátoky je prijatý. Poskytnem mu závlnie /zázemie je blbosť/... Niekto vôkol prepláva, iný sa zastaví... Pár z nich sa uloví /na mňa/... Je to príjemné... No i tí, čo sa "len" mihnú zanechajú istú stopu... Jedni plytšiu, iní priam fatálnu... A tak sláva všetkým plavcom...
ale určite nie som typ, čo na niekoho zabudne, to by muselo čosi také prichádzať z druhej strany. niekoľko rokov spomienok len tak nezahadzujem. a spoznať niekoho nového neznamená zabudnúť na starého, nemám na kamarátov limit.
mám rada nových ľudí, alesnažím sa popri nich nezabudnúť na tých starých známych.
aj keď sa momentálne stretávam asi s iba s tromi ľuďmi z tej dávnej éry. ale úplne mi to stačí. pretože tí "noví", ktorých mám okolo seba, už dávno nie sú "noví". tak!
teda, ako kedy, väčšinou hej, ale niekedy sa proste zatnem a keď mi je hneď niekto od pohľadu nesympatický tak si ho nepripustím k telu ani na na meter
nových spoznávam rád, a chcel by som povedať, že na starých nezabúdam, lenže minulý týždeň som jednu kamošku v autobuse nespoznal a aj keď ma oslovila, tak trvalo asi 3 sekundy kým mi došlo kto je, ale na moje ospravedlnenie - nevidel som ju skoro tri roky ani s ňou nebol v kontakte
od novych ludi si drzim odstup. asi po roku pre mna prestanu byt novi a zaradujem ich do kategorie "moze byt". trva dlho kym sa presunu do kategorie kamarati
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
2há otázka.. xD no tu nastáva problém... v podstate mne sa zatiaľ nestalo že by som nejak zabúdal na starých , alebo po čase aj na tých nových kamarátov , len ide o to že ja som ja , neviem ako to je u ostatných
v každom prípade ... ľudia prichádzajú a odchádzajú, takže.. :l
Chuchvalec
(Hoci mi nie je jasné, čo motivuje človeka neschopného pamätať si moje meno obšírne sa mi zdôverovať s rolou masturbácie v jeho živote )
ale občas mi šibne a asi si to musím vynahradiť.
ale určite nie som typ, čo na niekoho zabudne, to by muselo čosi také prichádzať z druhej strany. niekoľko rokov spomienok len tak nezahadzujem. a spoznať niekoho nového neznamená zabudnúť na starého, nemám na kamarátov limit.
aj keď sa momentálne stretávam asi s iba s tromi ľuďmi z tej dávnej éry. ale úplne mi to stačí. pretože tí "noví", ktorých mám okolo seba, už dávno nie sú "noví". tak!