pre mňa je všetko lepšie od SMERU......lebo HZDS sme sa už zbavili, SMK tiež.........SNS sa už viac zhovadiť nemôže (hoci národniarsku stranu potrebujeme vzhľadom na zachovanie národnej identity)
nech budúcu koalíciu postavia Matovič s nezávislými a Belousovova s tou národniarskou.......aspoň bude prča.....
si myslite ze vas ficisko je lepsi? taky bacov ...ani radicova ani ficisko co su premna rovnake spiny nemaju co robit vo vlade ale volte si populistu tupela a vykapeme tak ci tak
Uz si laskavo uvedom ty nevzdelany pako, ze to nie je pravica vs lavica, ale stat vs ty Tak sa chod pekne ucit, aby si o svojej politickej viere nepresviedcal bezdomovcov.
je jedno či sú tam modrí či červení, obe strany majú na svedomi špiny až až, ja sa čudujem že si Slovač nechá takto srať na hlavu, Zmrdičová s Niktošom a Čurindom by už mali dávno visieť na kandelábroch !
@sven Lebo ty si najmúdrejší a áno, za Fica nám bolo najlepšie. Hlavne, že rozkradol čo sa dalo. Vidno, že sa do politiky úžasne rozumieš. Ak najbližšie SMER vyhrá parlamentné voľby, tak si asi strelím guľku do hlavy a hneď za mnou si môžeš i ty, lebo Slovensko je už beztak v riti a o chvíľu bude v ešte väčšej.
Ináč ľudia, nemáte šancu... pravica sa s ľavicou bude striedať donekonečna. Tak si zvyknite. A tiež si zvyknite, že NIKDY nebudete spokojní.
slováci zobudte sa...ved dookola su sami madari..zobudte sa..sak vy sa dosmejete ked vas budu byt korbacom
je to sice z parodie skrucaneho na slotu ale fakt je na tom nieco pravdy si myslim..radicova si necha od madarov srat na hlavu a to fico zo slotom nedovolili takze radicovu by som nikdy uz nevolil..
do politiky rozumny človek nejde.... lepšie nebolo ani za Fica a lepsie ani nikdy nebude pokial sa na SK bude vladnut rukou zlodeja. a ze pride niekto kto to vsetko napravi je vidina veeeelmi dalekej buducnosti...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
btw teraz mas vynimocne pravdu a fico robil mensie hovadiny ako tato sucasna super vlada... to co chcu spravit s nemocnicami je nehoraznost...
a vies o tom ze fico chcel koaliciu s sdku???
pre mňa je všetko lepšie od SMERU......lebo HZDS sme sa už zbavili, SMK tiež.........SNS sa už viac zhovadiť nemôže (hoci národniarsku stranu potrebujeme vzhľadom na zachovanie národnej identity)
nech budúcu koalíciu postavia Matovič s nezávislými a Belousovova s tou národniarskou.......aspoň bude prča.....
máme vládu, ktorá by utiahla administratívne uzemie ako Francúzsko!!!
filip
@aguri500 hejj aj ty si mi "chýbal" tak čo ideme sa zas hádať kto je vúčší kkt či Sulík Miki Dzurinda či Fico ?
Hej to sú tie informácie z wikileaks a tomu aj tak verím podľa mňa by ušiek skôr s KDH ako s BLUE zlodejmi ...
Tak čo ľudia toto chcete Slováci toto ? Aby nám tu nejaká Sradičová vládla ? !
Ináč ľudia, nemáte šancu... pravica sa s ľavicou bude striedať donekonečna. Tak si zvyknite. A tiež si zvyknite, že NIKDY nebudete spokojní.
je to sice z parodie skrucaneho na slotu ale fakt je na tom nieco pravdy si myslim..radicova si necha od madarov srat na hlavu a to fico zo slotom nedovolili takze radicovu by som nikdy uz nevolil..
mňau
Viem to sama. Peniaze sú peniaze, aj pojebaných 300 za mesiac makania.
Byt, jedlo a výdavky k tomu.
A najmä Slováci nadávať na všetko a všetkých vedia ale niečo urobiť podniknúť to nie...
podla mna tu nejde len o radicovu.....