Zlá anketa.
Pod jednotlivými možnosťami si každý môže predstaviť niečo úplne iné, oveľa lepšie by bolo, ak by sa na otázku odpovedalo v normálnom fóre.
Radikál je podľa mňa niekto kto komplexne analyzuje negatívne spoločenské javy a agituje za prijatie systémových zmien, ktoré dané problémy odstránia/zmiernia. Čiže nie. Väčšina ľudí ktorí sú u nás dnes považovaní za "radikálov" sú najmä pomýlení nacionalisti, rusofili a kadejaké fašizoidné existencie.
@ryu4 mňa tak bavia takéto reakcie... Pôvodne som chcel niečo mocnejšie napísať ale za jazdy autom stačilo aj niečo takéto aby sa niekto chytil ja nechápem ako to prežívate
@rocafella Ty kadečo nechápeš chlape Ono by si si mal uvedomiť že ak ťa ľudia nemajú zapamätaného ako inteligentného človeka (čo ťa nemám), tak nemajú inú možnosť než brať tie tvoje komentáre vážne. Môžeš koľko chceš trvať na tom že iba "trollíš", prijebaný si tak či tak.
@ryu4@4 ja som si všimol že sú to slniečkári pseudohumanisti a amerikanofili ktorí tak horlivo agitujú za systémové zmeny. Teda arogantní diletanti ktorí si myslia že oni môžu v mene ľudskosti demokracie a (ne)tolerancie diktovať obyvateľstvu ako sa má chovať. Takže oni musia byť tým radikálmi a samozrejme príčinou takzvaného radikalizmu nacionalistov a rusofilov.
@ryu4 že si strašne vážia slobodu prejavu zvlášť vtedy ak sa s ich názormi stotožňuješ. Ak nie potom si xenofób rasista komunista extrémista a neváhajú použiť na teba aj rasistické prirovnanie Putinovský mongoloid z čoho naozaj padám zo stoličky. Dokonca najväčšia sranda u takýchto jedincov je že svoje duševné problémy povzdvyhujú nad zdravý rozum. Je to hlavne krásna škála pestrých paradoxov. Takí antirastisti veľmi bojujú za to aby sme boli solidární a prichýlili u seba niekoľko "Nešťastníkov z arabského sveta no sami by neprijali nikoho. Takí antirasti cigána nevideli ani na obrázku no majú silnú potrebu sa ich zastať a polemizovať o ich mentalite ako by v ich osadach priamo vyrástali. No a takí antirasisti často napomýnajú že len bielý človek môže byť rasista (Čo znie dosť rasistický, ale nevadí týka sa to bieleho človeka nijakého iného) a nikdy nemôže byť rasistom černoch číňan či arab. Týto humanisti a Slniečkári podporujú najsilnejšiu vojenskú agresiu na svete, obhájujú jej vojenské akcie bez mandátu OSN a za každú cenu sa ich snažia odôvodniť ako vznešené gesto voči svetu, popierajú zločiny napríklad takých banderovcov alebo iných západom podporovaných diktátorov, či priamo zločiny západu a USA. Ďalej podporujú trestný čin poškodzovania cudzej veci zvlášť ničenia pamätníkov, bojkotujú referenda, či protestujú za zrušenie legitímne zvolených strán do parlamentu a k tomu sa ešte sami titulujú označením ANTIFAŠISTA.. A niekto sa čuduje že sa niekde domáce obývateľstvo radikalizuje? V príčine problému treba hľadať aj bod A nie len bod B. Takým bodom A sú tzv (antirasisti) slniečkári. Dása to chápať tak že ani nie imigranti alebo cigáni predstavujú takú hrozbu ako práve týto humanisti ktorí sa ich za každú cenu zastávajú. Môžu pokojne byť horši od cigánov a migrantov lebo ako hovorí staré slovenské príslovie "Poturčenec horši od turka!"
@trash Rozhodne sa s tebou idem hádať na viac ako mesiac starej diskusii Ten výlev som si len zbežne prebehol, ale vidím že máš krásne ten svet usporiadaný vo svojej tekvici, tlieskam zbohom
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
Pod jednotlivými možnosťami si každý môže predstaviť niečo úplne iné, oveľa lepšie by bolo, ak by sa na otázku odpovedalo v normálnom fóre.
Proste vybojovať zmenu v systéme a nie ako homosexuál štrngať kľúčami...