Nikdy som si nemyslel ze budem musiet tak upadnut a zalozit diskusiu takehoto typu no ale vsetko e raz poprve takze ...dievcata..abo sak aj chlapci co si myslia...je lespie babe vysvetlit ze ju lubite abo narovinu jej dat bozk a je vsetko jasne..
@Lucy92 a @Adulicek01 noo je to takto..myslim ze sa mame radi..aj z jej strany...koniec koncov sama mi povedala ze mi hovori veci ktore ostatnym (no ved jasne ze niesom jediny kto o nich vie) nehovori..ale zase to moze byt len dovera....nic to nemusi znamenat
hmm podľa mňa ten bozk je romantickejší ale tie slová sú istejšie.. lebo.. ked povieš.. ľúbim ťa.. tak ona/on ti môže pekne vysvetliť že ťa má napríklad rad/a ako len kamaráta.. ale keď ju len tak zhurta pobozkáš.. ona/on sa možno len znechutene odtiahne. aa to si myslím že by bolo horšie..
bozkava sa milion ozratych kade tade co sa vidia prvykrat...bozk by sice mal byt vyjadrenim lasky a nastastie este aj v relativne mnohych pripadoch je, ale aj tak je uz do velkej miery sprofanovany...samozrejme, o slovach to plati tiez...ale kedze bozk by bol prijemny aj pre teba (a pre nu mozno nie ale keby aj - o to mi teraz nejde), tak povedat to sa mi zda nesebeckejsie...navyse pokusat sa o bozk, ak nie je iste, ze ho to dievca chce, je trochu drzost...kdezto to, ze jej nieco povies, povies co citis, nie je drzost. takze myslim, ze slova su lepsie, okrem nich jej to mozes dokazovat aj inak (nemyslim fyzickymi neznostami) a potom navrch nad to moze prist i bozk.
ak nic ani netusi, radsej slova. asi...aj ked ten bozk znie romantickejsie...ty musis vediet, akej je povahy a tak. sak skus a uvidis. za pokus to MOZNO stoji, raz sa na tom popripade aspon zasmejes
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
@Hajzelbaba a nad tym som nerozmyslal
Ale nie také že: Veľmi sa mi páčiš a ľúbim ťa. Chceš so mnou chodiť?
A ešte trochu z praktického hľadiska: pri bozkávaní sa dosť blbo smeje.