Ako nie moc aktívny človek by som sa skôr zaobišla bez jednej nohy... Zrak aj sluch sú pre mňa dosť dôležité, teda okrem toho že všeobecne sú to dôležité zmysli, ale tak moja práca aj moje hobby sú dosť spojené najmä so zrakom (písanie článkov, hranie hier, fotenie). Ruky teda samozrejme potrebujem tiež ale bez jednej nohy by sa dalo fungovať. Najmä v dnešnej dobe keď už existujú celkom schopné protézy, pokiaľ sú nervy v končatine zachované
pretože ma nezaujíma konkrétny zmysel, ale porovnanie končatina vs. jeden z podľa mňa najdôležitejších zmyslov. keď si to tak vezmeš aj v druhej možnosti máš na výber ruka vs. noha.
každopádne, ak sa niekomu nepáči ako sú zostavené možnosti, v komentároch je priestor pre slobodné vyjadrenie
Radšej ani o jedno z toho. To už by som skôr prijal dobrovoľnú samotu, aby som sa aspoň mohol venovať záujmom a mohol mať aspoň z nich v živote radosť.
Pretože ja som človek, ktorý moc neobsedí a stále sa v niečom šprtá, takže byť na vozíčku by bolo pre mňa utrpenie, podobne aj keď by som nemal ruku. A o sluch tiež nechcem prísť, lebo ja milujem hudbu a chcem aj vidieť, napríklad pekné kvietky.
konkretne o nohu ak si mozem vybrat. a idealne len pod kolenom. bez tych dvoch zmyslov v moznosti 1 si fakt neviem predstavit zivot, ale bez nohy aj hej.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
pretože ma nezaujíma konkrétny zmysel, ale porovnanie končatina vs. jeden z podľa mňa najdôležitejších zmyslov. keď si to tak vezmeš aj v druhej možnosti máš na výber ruka vs. noha.
každopádne, ak sa niekomu nepáči ako sú zostavené možnosti, v komentároch je priestor pre slobodné vyjadrenie
možno ťa šoknem, ale aj pre ostatných ľudí sú končatiny a zmysly pomerne užitočné a nechcú o ne prísť.