@mygate Ja práve nesmierne rada vešiam prádlo . Vždy sa neviem dočkať, kedy doperie pračka. Fakt, v posledných minútach len sedieť a sledovať a... harmónia a pohoda všetkého toho voňavého sveta, spojte sa!
pamätám si, keď sme boli s bráchom malí a naši kúpili prvú mikrovlnku. prvý raz sme pri tom stáli, nechávali sa ožarovať a čumeli ako sa tam točí tanier s jedlom .
@fxx Heeej, Ty si nikdy nevydržal sledovať celý program v pračke, však ? Veď to disponuje obrovskou dynamikou. Keď graduje napätie a z pomalého kolotoča, kde sa menia kusy oblečenia po centrifugu pri odstreďovaní a potom späť do pohody. A čo ešte na začiatku, keď sa len tak pomaly napúšťa voda - čistý thriller. Síce už vieš, čo bude nasledovať, lebo všetky thrillery sú na jedno kopyto a hlavný hrdina napokon ostane dostatočne vyžmýkaný, ale stále nažive a tak nejak (duchovne) čistejší, ale to nevadí. Pretože ak si fanúšik práčkových thrillerov, nenecháš si ujsť jediný diel. A nevadí Ti, že sa 'omieľa to isté stále dookola'.
@wind Mikro~ je diabolsky záhadný prístroj. Ale tiež je to super podívaná ! Hlavne, keď potom experimentuješ. A naskladáš tam veci excentricky, takže nejdú pri otáčaní stále po rovnakej dráhe, ako napr. rotačné teleso presne v strede otáčavého kruhu, ale v určitých etapách rôzne vybočujú a tak. A experimenty s tým, čo všetko sa tam dá uvariť. Voda, olej. Puding a banán s čokoládou. Vajíčko. Výprask od našich... AH..!
inak skus niekedy v mikrovlnke varit tu velku milku, ak sa nebude tocit, bude roztopena len na dvoch-troch miestach, vychadza to z vlnovej dlzky mikrovln, (fascinating, isnt it? )
@matwejo No, len my nemáme mikrovlnku. Mohlo by to fungovať aj v pračke ? Asi nie, kvôli absencií tých vĺn, že? (To ma nikto neučil, na to som prišla sama .) Ale ináč sa mikrovĺn bojím a veľa o sebe nevieme.
A čo sa stane, ak presne v tom bode bude akurát oriešok? Vieš, ja mám rada s orieškami čokolády, celkom.
@flussica nic specialne, zahreje oriesok, ... vies ako mikrovlnka vlastne funguje? ... ale v pracke by mohlo fungovat to, ze ti tam "zahadne" zmizne (ked ju pracka celu rozjebe po bubne, rozpusti teplou vodou, roztopi, rozmrda na maderu a odsaje odpadovou rurou potom,
@luc.ka ty si ako božie oko usmievajúce sa nad nami deťmi sprostoty
No ale ja sa nerada pozerám pridlho na zdroje svetla a tepla, mám taký pocit ohrozenia vtedy...takže radšej na prádlo a tiež to po chvíli začne byť nuda pokiaľ by tam nebola zavretá mačka a nečakala by som na spracovanie Alfovho džúsiku a tie zvuky tiež nie sú práve upokojujúce, skôr lezú na nervy...čiže pozrem a po pár sekundách zhodnotím že z toho magoriem, tak idem preč. Už ani neskúšam prehodnocovať, či to je fascinujúce.
určite prádlo, hocikedy to robím.. je to celkom relax pre mňa a hlavne sa to stále mení, najprv sa len točí vo vode, potom príde prášok, potom nová voda, potom sa žmýka.. baví ma to
jasné že prádlo... tam sú vždy minimálne dva programy pranie a žmýkanie + menienie vody, zmeny zvuku, vypúštanie - hotový akčňák, som v detstve aj zabil pár hodín života pri tom =D
Ja som ešte v (vo veľmi ranom) detstve zvykla posadiť na vysávač - mal takú konfortnú, rovnú sedaciu plošinu - a tešila sa, keď sa o nejaký ten meter poposunul . Na vysávači si sa nevozieval?
@flussica a ešte on mal v predu len jedno koliesko také ako na kancelárskych stoličkách býva čiže to bolo vratké ako trojkolesové auto z Mr. Beana =D =D
@greenbunny A pozri, ako sa móda tvarov vracia! Keď som ten Váš vysavač videla v zmenšenom náhľade a odmyslím si tú rúru na konci, furt mi pripomína nejaký MP3 prehrávač.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
45 komentov
A plus @2 .
inak skus niekedy v mikrovlnke varit tu velku milku, ak sa nebude tocit, bude roztopena len na dvoch-troch miestach, vychadza to z vlnovej dlzky mikrovln, (fascinating, isnt it? )
A čo sa stane, ak presne v tom bode bude akurát oriešok? Vieš, ja mám rada s orieškami čokolády, celkom.
No ale ja sa nerada pozerám pridlho na zdroje svetla a tepla, mám taký pocit ohrozenia vtedy...takže radšej na prádlo a tiež to po chvíli začne byť nuda pokiaľ by tam nebola zavretá mačka a nečakala by som na spracovanie Alfovho džúsiku a tie zvuky tiež nie sú práve upokojujúce, skôr lezú na nervy...čiže pozrem a po pár sekundách zhodnotím že z toho magoriem, tak idem preč. Už ani neskúšam prehodnocovať, či to je fascinujúce.
Fuj, toto mi nepripomínaj, sama neviem, čo všetko už bolo v našej pračke, ale videla som, čo po tom občas zostalo . Nechcem vedieť viac.
Ja som ešte v (vo veľmi ranom) detstve zvykla posadiť na vysávač - mal takú konfortnú, rovnú sedaciu plošinu - a tešila sa, keď sa o nejaký ten meter poposunul . Na vysávači si sa nevozieval?
A ináč niet čo dodať, tuším máš pravdu.
@marleymt No že, aj ja si myslím.
@defender Možno by bolo dobré mať práčku aj rúru vedľa seba a každým okom sledovať jednu .
@luc.ka Ako jej zakladateľ si to dosť vážim a som polichotená .