Oboje!!! Oboje strašne moc , ale na slávu a kariéru by som radšej zvolila spev, lebo však no... Viac sa človek uchytí ako spevák než ako maliar. A je to také, viac to ľudia vnímajú.
@2 ved ak vie clovek kreslit, maliar nie je jedine povolanie, ktore moze zastavat. moze robit vsetko od dizajnu, cez ilustratorstvo az po neviem co vsetko.
kreslit,aby som zvladala techniku,nemusi to byt excelentne,staci aby som si len tak vedela nakreslit co ma napadne a potom by to mohlo byt dokonale aj bez dokonalosti.
nadherne spievat nie je nutne,hlavne je vediet zlozit piesen,potom staci aj priemer,ale ked si nevies zlozit nieco co by ludi unasalo,mozes spievat neviem ako dobre,ale ak je dana piesen na picu,co z hlasu...ani bowie nemal neviem ako uchvatny hlas
neviem ani jedno, vybrala som kreslenie, pretože v mojej rodine je pomerne dosť zdatných kresliarov a odmalička ma frustrovalo, že ja som v tom totálne drevo
pojebany mobil zas mi nedal konent ! tak este raz: spievat ale nie tak pekne ako napr. Durica a pod. ale taky hlas na punk alebo nieco take by som chcel mat a zalozil by som si protisystemovu kapelu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
nadherne spievat nie je nutne,hlavne je vediet zlozit piesen,potom staci aj priemer,ale ked si nevies zlozit nieco co by ludi unasalo,mozes spievat neviem ako dobre,ale ak je dana piesen na picu,co z hlasu...ani bowie nemal neviem ako uchvatny hlas