Zdravim, mozno to nebude prilis konstruktivna otazka, zas az tak velmi sa vo svete hier neorientujem no momentalne mam moznost si kupit GTA V a rozmyslam po ktorej verzii skorej siahnut. Ci radsej disky v baleni alebo jednoducho steam verziu. Obidve ma vy
ja osobne preferujem hry na diskoch, proste ten skvelý pocit si hru rozbaliť z krabičky a tak ale pokial je lacnejšie si ju oficiálne stiahnuť tak potom sťahujem... poprípade ked sa neviem dočkať aby som ju už hrala tak sťahujem tiež než aby som čakala kým mi príde objednávka
It depends .. moje úplne obľúbené hry ako GTA V , Mafia 1 , Fallout 4 ( predobjednane ) , Bioshocky mám na diskoch , sú ale aj hry ktoré mám radšej len na steame ...
Ako chces, ja osobne ked budem skladat PC tento rok tak uz tam ziadnu mechaniku nedam. Zbytocnost. Externe disky su lacnejsie ako DVD a pri USB 3 mas aj rychlejsie zapisovanie dat.
Hej no disky uz dneska nie su velmi prakticke, ale co sa toho tyka, tak pri steam verzii je celu hru potrebne z netu stiahnut, 60GB+ co som pocul, a to je zrovna pre mna trosku na dlho. Nefavorizoval som doteraz ani jednu moznost, ale usudil som, ze krabica ma asi viac pozitiv, cize ak sa mi hru podari kupit za cenu aku chcem, tak dovtedy s cd klucom nebudem ratat
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov