nehoľ si nohy keď si opitá, môžeš si ich ľahko dorezať neprežieraj sa na výške sladkým, raz sa to odrazí na tvoje postave na kupko si ber radšej vlastnú stravu, všetko je to ta na prd
nesadaj si na studené, zmrzlina neuhasí smäd, miluj a budeš milovaná, cestuj ! a veľa !, ak sa ti niekto nepáči, ignoruj ho rather than nenávidieť ho, nediskriminuj a pozeraj sa na ľudí ako na ľudské bytosti, ktoré si niečím prešli a kvôli tomu sa tak správajú a možno sa tak ľudia budú pozerať na teba
to sú také moje základné postrehy z môjho života. všetky mám odskúšané, aj to s tým sedením na studenom
Posledná rada ktorú som dostala ja bola od geja :,,Nikdy si nezacinaj s chlapcom co ma maly penis pretože si potom bude ten komplex vybijat inde." Ale tak pravda...
Vaz si co mas, po svete behaju ludia co su v pici zo zivota a maju na to dovod, lebo ziju v mukach, hladuju, zomrela im cela rodina, su postihnuti a podobne. Potom sa mozno uvedomis a nebudes znudena vlastnym zivotom.
Možností je veľa, keď budeš len sedieť a čakať na zazrak nedočkáš sa. Skús tipy na zabavu, ak snevieš ako sa zabaviť. Máš veľa volneho času ? Začni sa niečomu venovať Zaujíma ťa móda ? Chceš byť krásna ? Skús tipy z webu » www.akona.sk/... Alebo ak si študent » www.studentom.sk/... posnaž sa a pohľadaj si niečo čo ťa zaujme
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
to sú také moje základné postrehy z môjho života. všetky mám odskúšané, aj to s tým sedením na studenom
Nik z nás síce nie je dokonalý, ale každý je schopný žiť ako skutočne milujúci človek. (Miroslav Schlesinger)
iné trápne neviem
Táákže sa dobre vyspi a zajtra vstaň s novovypestovaným optimizmom..
Bonne nuit.
Nemysli, konaj.
Pár dní sa tým riaď, a zaprvé budú samé osebe zábavné, a zadruhé následky ti ešte na dlho zabezpečia že sa nudiť nebudeš