Ahoj. Toto leto sa chystám prvý krát na festival a tak ma zaujíma či mi viete poradiť čo také zaujímavé čo bežného človeka nenapadne treba nabaliť Dajaké zlepšováky, nie celkom bežné veci... Napríklad mi napadlo že možno by sa hodili plavky alebo tak
fest bez toho, aby sa niečo nedojebalo, nemôže byť treba zmoknúť, spať na kameňoch, zobudiť a vidieť slimáka pred ksichtom, triasť sa od zimy, juhúúú ou jééé bejbe, chýba mi festival nejaký
nezabudni sa ožrať, tak aby si sa potom dosral a došťal a dávil ešte tri dni, ono to na festivaloch beží a je úplne jedno čo si zoberieš, stejnak ti všetko ukradňú, alebo potratíš
odporúčam veci v stane zbaliť do sáčkov a pre prípad núdze mať v jednej taške počas festu - nikdy nevieš kedy ti dážď ujebe stan a vtedy budeš ďakovať bohu že veci su suché v taške v sáčku hej vlhčené vreckovky sú fakt top keď sa ráno človek zobudí rozhorúčený a pri sprchách je hodinová rada..a super je nejaká veľká flaša alebo bandaska na vodu aspon nemusíš hned behat do areálu keď sa zaserieš (čo je isté že sa stane)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
dvojnohých žabiek tam bude habadej, radšej si zober ochranu
tak, tak, čo iný začínajú, ja už pomaličky zabúdam