Nemaš začo. Popravde človek by stres nemal mať vobec ak by žil normalne a mal vsetko pod kontrolou, ale napriklad moj kamarat ma stres a dokonca aj začiatočne depresie len kvoli jeho chybe na ktoru nechce dopustit. Ale to je na dlhy pokec
@Hamaid Tvojho kamaráta chápem. Aj ja mám stres ešte z banálnejších vecí. Napríklad ideme von s ľuďmi a mám stres. Chápeš?! Ani neviem čoho sa bojím alebo čo... Fakt som na psychiatra
@icu Mozno ze sa nedokazes "offnut" ked si s kamosmi. Ja ked idem von s kamosmi tak idem preto aby som si oddychol, pokecal, zabavil a tak a mozno ze ty mas s tym problem heh Ale nie mna nepocuvaj ja nejsom doktor
Ja keď som bol v strese, tak som pil, a potom som bol na mizine a vytriezvel, zrovnal myšlienku a vysral sa na starý život v strese, teraz stresujem len, keď je naozaj prúser. Ak máš problém s prkotinami a vystupovaním, asi by bolo vhodné tiež presedlať na iný život v inom meste, novú prácu, iné záľuby, zmeniť domov, prísť na iné myšlienky. Poznávaj seba v nových situáciách, musíš si dať pred seba isté výzvy, a uvidíš, že sa naučíš seba ovládať lepšie, chce to len čas. No a tiež je taký vtip, mamka kameň drží za ruku kamienok a hovorí malému, tvoj ocko bol v poslednom čase veľmi pod tlakom (je z neho diamant). Byť v strese alebo pod tlakom z teba vytvorí silnú osobnosť, ak sa jednoducho nevzdáš a proste ich zdoláš.
pre mňa prestať stresovať a nebyť nervózna je strašne dlhá cesta, ku ktorej je treba neustále po kúskoch prispievať... a nie sú žiadne triky a tipy ako byť ok, je to celkovo myslením .. a tak sa snažím vnímať veci pozitívnejšie, prípadne aspoň s rezervou, že netreba zbytočne veľa očakávať a robiť z niečoho haló.. proste uvidíš ako niečo dopadne a necháš sa prekvapiť. a keď idem s ľuďmi tak idem radšej na pivo, nech som viac ok alebo keď som nejaká nervózna a chcem si to trochu v hlave usporiadať, tak meditujem
keď sa citim v strese, tak vždy hľadam niečo pozitivne na tej situacii, nejake malé svetlo, za ktorým sa dá isť, vtedy sa zameriam na pozitivne myslienky - negativne nepripustim, a som v pohodičke. Inak som stresovo velmi odolny človek, je to vec dlhoročneho cviku
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov