Ahojte som mali chalan ktory rad sportuje ale...zda sa ze mam rakovinu semennikov som na pokraji zrutenia je to hrozne ked mate cely zivot pred sebov lebo mam len 13 rokov je to hrozne cez cely den nemyslim na nic ine len na "to". Nic sa mi nedari nic ma
rozmýšľala som či mám vôbec kliknúť na túto tému(strach už len pri prečítaní danej témy
pozri, ľudské telo je nevyspyteteľné, so vo veku, kedy sa vyvíjaš, neboj sa!no určite to nezanedbávaj, zdôver sa s tým mame, bude rada ,že v nej máš dôveru, mama je skutočne osobou, v ktorej máme istotu aj ked´ to najmenej čakáme
Tak hlavu hore, sadni si s ňou a popros ju či by nemohla ísť s tebou na vyšetrenie!
Podla mna ak sa bojis povedat to rodicom tak sa len tak popitaj kde mas doktora a tak a chod tam sam ale rozumnejsie by to bolo povedat mame ale u rcite k doktorke k najblisej dobe chod!!!
"No este som sa neodvazil to povedat lebo ja si chcem uzivat zivota naplno taky aky bol aspon doteras"
No stale je to len tvoj nazor..nemas to potvrdene od lekara... a mas dojem, ze teraz zijes takym zivotom ako doteraz ked na to neustale myslis a mas z toho strach?... vobec to tak nemusi byt a ty si mozes vydychnut a dalej byt taky aky si bol..a ak to tak nahodou bude.. mozno to este nebude take zle a da sa s tym daco urobit..ale ked tam nepojdes a budes cakat moze sa to este zhorsit...
Nazdar. ja možem povedať o sebe že tu rakovinu semennika mam. NIe je to až take hrozne. beriem chemoterapiu. už mam za sebou 2 kury. jedna trva 3 tyždne. 3 kury by mali stačiť. ak nie, tak maximalne 5. ale je to liečitelne. poznam 2 čo su už vyliečeny a 4 čo sa liečia so mnou. odporučam vam isť za lekarom čo najskor, aby sa vam to neširio, lebo v neskoršich štadiach sa širi do pluc a to už asi nie je moc prijemne.
ja som si tiez nahmatal dajaku hrcku na semenniku velkosti fazule a hned som s tym isiel za urologom a povedal mi ze sa nemam coho bat ze je to len dutinka naplnena vodou ze to nie je nador tak to som si vydychol
kedy si vystudoval medicinu ze vies sam urcit ze je to rakovina semenikov??? ved chod k doktorovi a nechaj to radsej na neho a neorb zbytocny poplach...toto mi fakt pripada ako dieta co nevie ako zaujat tak tu napise nieco take ze "ma rakovinu" a caka ze ho idu vsetci lutovat.Nato si bystry ze si si sam stanovil diagnozu ale zeby si o tom povedal niekomu mudrejsiemu(rodicia) a siel k lekarovi to uz nie...
Okamzite chod k lekarovi!!!! Ja mam to iste a cakal som skoro rok kym som sa na to odhodlal. A na buduci tyzden mi semennik vyoperuju. A to mam 24 ROKOV a nie 13 ako ty. Nevahaj a okamzite tam utekaj, kym nieje neskoro...
Len sa neboj a navstiv doktora! Ja som dievca takze nemozem mat taky problem ako mas ty ale vela krat som sa aj ja zlakla ze som neako chora a pritom to bola len prirodzena vec..
mohli by ste mi prosim poradit ? ...na lavom semenniku mam uz asi 7 mozno viac rokov taku podlhovastu hrcku ktora neboli ale nikedy sem tam aj hej ale nie velmi ... prosim poradte mi co to moze byt lebo ked ne tak sa asi odstrelim .. dakujem uz vopred
Nic sa neboj mam to aj ja a mam to od toho ze ma jedno dievca stale kopalo medzi nohy.Stoho som ochorel a mal som 2x zvedseny lavy semenik ale to uz bolo davno to nic neni.
@0000matus ahoj, určite ti pravdu nikto nepovie z doktorov, ale táto pani áno, lieči všetko čo nevedia doktory, lieči bylinkami a doslova zachraňuje životy ľudí liečbami, ktoré príjma od pána Boha, je to úžasné, mne zachránila život tiež www.liecitelka-laura.sk
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
44 komentov
Strašne strašne ti držím palce
A btw. je celkom normalne že semeníky su nesymetricke.
pozri, ľudské telo je nevyspyteteľné, so vo veku, kedy sa vyvíjaš, neboj sa!no určite to nezanedbávaj, zdôver sa s tým mame, bude rada ,že v nej máš dôveru, mama je skutočne osobou, v ktorej máme istotu aj ked´ to najmenej čakáme
Tak hlavu hore, sadni si s ňou a popros ju či by nemohla ísť s tebou na vyšetrenie!
Držím ti palce a napíš, ako si dopadol
No stale je to len tvoj nazor..nemas to potvrdene od lekara... a mas dojem, ze teraz zijes takym zivotom ako doteraz ked na to neustale myslis a mas z toho strach?... vobec to tak nemusi byt a ty si mozes vydychnut a dalej byt taky aky si bol..a ak to tak nahodou bude.. mozno to este nebude take zle a da sa s tym daco urobit..ale ked tam nepojdes a budes cakat moze sa to este zhorsit...
a rodicom sa s tym urcite zdover.
Drzim palce nech si v poriadku.
drzim palce