Poznáte túto skupinu??? páčia sa vám pesničky od nich??? Myslím, že je to jedina z tých normálnejších kapiel, ktorá spieva po nemecky, mám strašne rada ich songy...
To už si rovno môžem pustiť Tokio Hotel alebo niečo také teplé. Rammstein má jednu pesničku , nie dve.. ktoré som si vypočul dlhšie ako 2 sekundy. Amerika a Ich will.
@mynameisnothing jak mozes toto povedat tokio hotel je sladky poprock pre male dievcatka, ale rammstein je uplne iny styl hudby, ako to mozes vobec porovnavat... ake kapely su podla teba menej teple ? :d
@mynameisnothing ale z nemeckej hudby co je podla mna rec, v ktorej by malo byt zakazane spievat je to este na dobrej urovni ale nemcinu mam rad aj ju viem lepsie ako en, ale pesnicky vyzneju fakt zle, aspon vacsina
to obdobie je už za mnou. Týchto som mrte počúvala, keď som mala 11 a chodila celá v ružovom (divná kombinácia). Pamätám ako som sa hrala s plastovými dalmatíncami so slúchatkami v ušiach počúvajúc album Rosenrot na starom diskmane... Nerobím si srandu. Boli takou mojou bránou k dobrej hudbe a preto, hoci ich teraz nepočúvam vôbec, zostali v mojom srdci niekde hlboko hlboko v priekope, kde vyhráva Benzin.
@hetfield aj Laibach sú super, ale neviem prečo sa mi viac páči Rammstein, asi preto lebo Laibach nepoznám, ale majú dobrú hudbu, teda čo som si teraz vypočula na you tube... a diky za poradenie...
@stenatko Nie, nemáš, mikina je Motorhead a tričko Hammerfall A ja nemám teiž
K téme, Rammstein bola druhá kapela, vďaka ktorej som sa dostal k metalu, takže navždy jedna z mojich Herzeleid Ale pravdu povediac, už dlho som nepočúval
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
..kvak..
@mynameisnothing rammstein porovnavat s tými tokio hotel pekny kokot
Nemalo to vyznieť na nich že sú teplý ale že keď si chcem vypočuť nemeckú hudbu to si už rovno môžem zapnúť tokio hotel alebo lafee
To teda áno a čo potom čínsky rap?
K téme, Rammstein bola druhá kapela, vďaka ktorej som sa dostal k metalu, takže navždy jedna z mojich Herzeleid Ale pravdu povediac, už dlho som nepočúval