jana ranajky ousene vločky pokrajanny banana protein a zalejem mliekom horucim ktomu zelený čaj na energiu do dna v skole est schrumem nejaku vlakninu bebe dobre rano to su moje 2chody ranajok
raňajkujem zásadne po ceste na bus ľudia, ktorých niekoľko rokov pravidelne stretávam keď ráno chodím do školy a oni idú oproti, si už určite zvykli že ma vždy vidia s krajcom chleba alebo jogurtom v ruke
Samozrejme...rano mam na ranajky aj polhodiny kedze vstavam o 6,o 7 mi ide bus a bohato mi staci polhodiny na to aby som sa obliekla a podobne...vyzivam sa v pomalom jedeni ranajok a pri tom citani nejakej napínavej knihy...Je to bájo
@pawlo to mi prosim ta vysvetli tych jedenac minut kazde rano lebo fakt ma to fascinuje ja totiz zakazdym ked vstavam urcity cas este lezim/sedim a tak...kym sa pozbieram. a ten cas sa rôzni, takze takzko by som 11 minut kazde rano na urcitu cinnost nasiel, vzdy mi to trva viac/menej, podla toho, ako si mozem dovolit...takze neviem ci si robis srandu, alebo mas taku dokonalu disciplinu a kontrolu nad casom
@14 mne ked zazvoni budik vstanem hned proste sa premožem vyskocim s postele doslovne a dam zohriat mleko do mikrovlnky zalejem ousene vlocky a sa nažerem desiatu si prirpavím vzdy vecer
Po čomkoľvek výdatnejšom než žuvačka okamžite zaspávam, nedokážem myslieť a tráviť naraz.
@puberslatinocelny ja mám ráno presne rozpočítané, v každý deň iný budík tak, aby som dorazila do školy presne 16 minút pred hodinou (zarátaný je aj čas, kedy čučím do steny a odhodlávam sa pozviechať)
@Pubertslatinocelny - áno mám presnú rannú disciplínu - všetko mám rozdelené do minúty - o piatej budíček - minúta ísť sa vyčurať - potom 9 minút ranná hygiena - 11 minút raňajky - 4 minúty obliekanie sa - 2 minúty na prípravu školskej tašky a podobne - a ďaľšie tri minúty mám na to aby som sa obul - dal si kabát a vyrazil z domu
Nechapem ludi co rano neranajkuju, ved to idu bez akejkolvek ziskanej energie do prace/skoly (samozrejme okrem spanku) co sa neda... Ja ranajkujem vzdy a zacinam den ovela lepsie ako ked neranajkujem, je to velky rozdiel.
ked rano vstanem ze idem do skoly tak som rada ze stiham bus no a proste vtedy skoro rano mi nechutí, ale jak dojdem do skoly tak do tej osmej vtedy ranajkujem v skole a niesu stresy ze ci stiham abo ne
no ako na intráku jem zakaždým aj raňajky i keď sa mi nechce moc zbytočne kôli tomu vstávať, lebo sa podávajú len do pol ôsmej a vyučko sa začína až o ôsmej..kebyže nie sú tie blbé raňajky tak vstávam len o pol ôsmej, ako to robím v pondelok, keď raňajky nie sú... ale tak teda pravidelne raňajkujem len v utorok, stredu, štrvrtok a piatok..inak neraňajkujem, ani nemám chuť jesť tak skoro po prebudení raňajky..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
a den moze zacat
@puberslatinocelny ja mám ráno presne rozpočítané, v každý deň iný budík tak, aby som dorazila do školy presne 16 minút pred hodinou (zarátaný je aj čas, kedy čučím do steny a odhodlávam sa pozviechať)