Ranajkujem kazdy den, dam si co najviac sa na tanier zmesti jogurt , chlieb s niecim ako sunka , hrianky, dobnem aj daku zeleninu a vsetko splachnem vacsinou dzusom a dotlacim sa ceresnami alebo jahodami popripade bananom zalezi co je cerstve
cez skolsky rok niet nad zdravu stravu cize ranajky+obed=sunkova bageta a cez leto sa neskoro vstava takze cas je uz len na obed ktory zaisti babka (btw. dneska to boli taaak dobreee buchtyyy)
Ako kedy, podla toho kedy vstanem ... no a podla toho co chcem jest a ci sa mi chce prplat. Ked mame parky tak parky, ked mame vajicka tak vajicka. Ale vacsinou neranajkujem jem az o 12stej. ale to ako kedy
ked som bola v usa zvykla som si ranajkovat lebo potom som vydrzala do neskoreho poobedia bez jedla (nemala som cas na to) a celkovo citila som sa lepsie ked som ranajkovavala, potom obedovecerala a bolo.. trocha sportu do toho a figura jak lusk hahaha (rada pre zeny co lamentuju nad chudnutim ) a co ranajkujem je jedno. na com mam momentlane chut alebo co chladnicka da ale stve ma ze pocas skolskeho roka to nejak nestiham niekdy (ked musim skoro rano byt uz v skole )
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
zväčša cereálie, ale keď sa minú zásoby, tak aj rožok s maslom
a to ta čo napadne vtedy ranajkovat?
nebodaj musíš skôr vstať
nie je ti potom z toho zle?
mne rano nic nechuti a obcas jem aj o polnoci
tak ale lepšie ako nič,..
akú príchuť mali dnes?
si vzorom pre všetkých
Nechuti mi rano vobec jest ..
ale aj také raňajky su plusom do života