Som jednoduche,prisposobive dievca,lenze si neviem predstavit s nejakym chalanom rande.Totiz bojim sa,ze sa vycerpaju temy na rozhovor a zostaneme obaja ticho.Co potom?Ked neni slov?Dakujem
neboj sa, ak sa k sebe hodíte, tak vždy sa budete mať o čom rozprávať ak nastane trápne ticho, tak potom je škoda času s ním niečo riešiť všetko bude v pohode
temy? co muchy? alebo napriklad kavenky a jej blahodarne ucinky na organizmus? tem je vela a ja nemam moc rad ked tri stiry hodiny sa rozprava dookola to iste. i ked som schopny sa bavit aj tolko ale musi to byt nieco co ma proste bavi.
bud sama sebou. coho sa mas obavat? Ja som uz par stretnuti mal. a poviem ti jedno. furd som musel ja vymyslat najake hovadiny aby nestala rec. a pri jednom jedinom som sa citil fakt super. lebo bolo o com kecat. takze BYT SAM SEBOU A NEBYT SAM
je to neprijemna situacia ale kazdy ju v zivote musi par krat zazit takze nebudes ani ty prva ani jjedina ani posledna ..a nech ta to od nicoho neodradi ..to proste patri k zivotu tak ako listy k stromu
noo mysliim, ze ked si kupis Bravo girls (alebo podobny inteligentny casopis) dociitas sa tam kopec "uzitocnych" informaacii.. co istotne vyuzijes... ale ked sa nahodou rozhodnes.. ze budes radsej pouzivat zdravy rozum.. taak v tom pripade: nemeskaj!!!! prid na cas.. aa ete nieco.. ono to vyjde.. setko musii byt raz poprve.. akto neriskuje nevyhra vela stastia
Dakujem vam moc,a ete by ste mi nemohli poradit v jednej veci? Jeden 18 rocny chalan,s ktorym som sa v zivote nevidela,si pisem na pokeci.Mam tam aj fotku.No a on ma chce pozvat von.Co mam urobit? Ked ja mam 13 a on 18?
Neboj sa to bude v pohode, ja som sa tiez vzdy prvykrat bal trapneho ticha a skoro vzdy sa to nejak spravilo samo... Hlavne treba rozvyjat temy, kecat aj o blbostiach a tak
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
.......nanaaa naaa naaa..laaa laaa...
.........
.............
................ DPC !
musis furt hovorit... hlavne o sebe, ak ho presvedcis ze aky si strasny egoista, uplne si ta zamiluje
a k veci: nestresuj, pohodka to pride samo
bud sama sebou. coho sa mas obavat? Ja som uz par stretnuti mal. a poviem ti jedno. furd som musel ja vymyslat najake hovadiny aby nestala rec. a pri jednom jedinom som sa citil fakt super. lebo bolo o com kecat. takze BYT SAM SEBOU A NEBYT SAM
Btw, ako chceš s niekým chodiť niekoľko mesiacov, či rokov, ak sa bojíš, že nebudeš mať o čom kecať pár minút na rande ?
Alebo... kavenky a ich blahodarne ucinky na orgazmus...
Panika je pri tomto úplne zbytočná a občas treba aj to mlčanie pri rozhovore
A to myslím platí na rozhovor akéhokoľvek druhu, nielen na rande
Akoze nic proti tebe, ale tak este si mlada a mala by si si najst chalana v tvojom veku
Niekedy je ticho uplne skvele a na mieste, ale to pride neskor