Ahojte, kde a čo zvyknete robiť so svojou polovičkou? dajte nejake zaujimave rady, my chodievame na rovnake miesta, chcelo by to trochu oživiť tak radte čo robíte a kde chodievate
@mysteriousshadow My chodievame napriklad na vecere ale do ineho mesta ( niekedy aj 2/3 hodinky vzdialeneho), bud sa v noci este vratime ale prenajmeme hotel.
Alebo chodime na vyletiky, do barov... proste vela cestujeme, hlavne za zabavou.
bety ma vystavu napriklad Pozemské záhrady uplne idealne na radne, alebo ja neviem, kino ? zurka ? hocikam... vsak sa o tom porozpravajte stretnite sa na kofole ze kam teraz ?!
moji dvaja spolubývajúci chodili so svojimi polovičkami do tanečnej školy. Zaplatili si dáky kurz či čo a vždy jeden, alebo dva dni v týždni mali o spoločný program postarané...teda okrem iného of course
Ak som s muzom v PD, tak prechadzky, navsteva rodicov, tura na Klak, kupele v Bojniciach, ZOO Bojnice, nakupy, korculovat sa,
Ak sme v TN, tak kino, vecera aj obed, nakupy, discoteka,
Ak sme v IL, tak tury, hriby, prechadzky s hafom, navsteva rodicov, pomahame rodicom v zahradke, pozret dobry film... a v PB vecer discoteka... Ale stale behame po celom slovensku, cestovanie milujeme..
mame zatial obehnutu polovicu vrakunskzch pubov, pizzerii... potom ved sa da chodit hocikde..po meste sa chodte prejst, alebo len tak ku tebe alebo k nemu..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
Alebo chodime na vyletiky, do barov... proste vela cestujeme, hlavne za zabavou.
Ja mám otázku, ako si definujete rande?
Ak sme v TN, tak kino, vecera aj obed, nakupy, discoteka,
Ak sme v IL, tak tury, hriby, prechadzky s hafom, navsteva rodicov, pomahame rodicom v zahradke, pozret dobry film... a v PB vecer discoteka... Ale stale behame po celom slovensku, cestovanie milujeme..