ludia mam taky problem ze som mal rande a dopadlo dost zle , pretoze vacsina z neho tvorilo trapne ticho, ako sa vy chováte na rande alebo o com sa rozpravate ?
...hovorím sprostosti a som pravdepodobne za hlúpu a ukecanú ale tak sanžíms a mleť ....ale nie zasa za každú cenu...a niekedy si vopred premyslím tému- zadné dvierka....lebo v strese ma ťažko niečo napadne ale najlepšie je keď to ide samo a keď aj druhá strana otvorene reaguje stačí že povieš úprimne čo si myslíš
snazim sa dotycneho cloveka usteklit a ustuchat na smrt, rad ho aj povalam v kine po zemi.. na prvykrat si obleciem koselu, aby som ho na nu nalakal, a potom si ju uz nikdy nedam a so zadostucinenim si vychutnavam jeho sklamanie.
ja som teda veľakrát na takom originál že rande nebola, ale naposledy.. to bolo super, s tým chalanom som bola prvýkrát síce, ale v pohode.. hneĎ na začiatku som mu povedala, že som strašne zvedavá, o čom sa budeme rozprávať a hneď to bolo uvolnenejšie potom, mali sme spoločných známych, tak aj to dosť zohralo asi.. a inak .. neviem, proste vždy sa dá o niečom rozprávať
Zozačiatku tam to ticho proste patrí. Nie stále, ale sem-tam. Potom ja väčšinou trepem blbosti, potom chvíľu čakám čo povie chalan, ja sa vypytujem, chalan sa vypytuje a potom to už ide samé.
S mojím chlapom sme na rande (nemám rada to slovo) pozorovali oblaky, hádzali si do úst Lucy (také to malé dražé, viete...), hrýzli sa až sme mali modriny, ležali v tráve a nikdy nebolo trápne ticho. Vždy to bolo ticho pred búrkou
musis sa naucit zit s tym ze niektore rande proste nevyjde... nie je prve a ni posledne a nie si prvy ani posledny ktoremu sa to stalo..myslim ze dievcatam dost imponuje ked chalan nema problemy s rozpravanim sa pretoze aj vo vztahu az sa to podari je to velmi dolezite... rozpravaj vela o vsetkom a vela sa jej ptaj nerozpravaj len o sebe..daj priestor aj jej..mne sa raz stalo ze som rozpravala iba ja on mi maximalne na nieco odpovedal a nakoniec sa ma spytal ci som pila - im zabil vsetky nadeje na vztah takze sa ani nemusis pytat ako to nakoniec dopadlo
@mm47 Nema to ziadny zmysel ako tu uz bolo povedane ale ked to je nejaka tuctova fiflena hlupucka tak odide s pocitom ze ona je ta co to posrala a nie ty // ze mna toto nikdy nenapadlo !
@matus123 300 dôvodov akože ideš von s niekým, koho nepoznáš len za to, že je pekný? Povrchnosť na entú. Nebudem s niekým behať po "rande" keď ho ani nepoznám.
@rheia ja si s nou uz nejake tie tri mesiace pisem aj sa niekedy stretneme vonku ale to ze sme sa nemali ocom rozpravat bude asi tym ze sme si stale vypisovali na nete od siedmej vecer aj do polnoci a stále ...takže teraz sme si uz nemali co povedat
@adam19e vzťahy cez net nemajú budúcnosť vo väčšine prípadov, nechcem byť zlá, ale tak vieš... napr. ja mám jedného kamaráta dennodenne si píšeme aspoň 2 hodiny a keď sme vonku stále je o čom, možno je to celé len o tom, že ste sa hanbili, na nete sa človek osmelí skôr
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
Stále lepšie ako by jedna či druhá strana mala povedať nejaký nezmysel.Tak by som to až tak negatívne nevidel.
A ja nerandím tak ti neviem povedať.
rad som pomohol
ja som teda veľakrát na takom originál že rande nebola, ale naposledy.. to bolo super, s tým chalanom som bola prvýkrát síce, ale v pohode.. hneĎ na začiatku som mu povedala, že som strašne zvedavá, o čom sa budeme rozprávať a hneď to bolo uvolnenejšie potom, mali sme spoločných známych, tak aj to dosť zohralo asi.. a inak .. neviem, proste vždy sa dá o niečom rozprávať
Máš ty ale problémy.
Krátke, ale za to najmúdrejšie vyjadrenie, gratulujem.
Nema to ziadny zmysel ako tu uz bolo povedane ale ked to je nejaka tuctova fiflena hlupucka tak odide s pocitom ze ona je ta co to posrala a nie ty