Akým spôsobom si odkladáte ranný budík? Ja napr si nastavím o polhodinu pred tým ako vstanem 1. budík. Počas tohto zobudenia začínam vnímať okolitý svet a že už je ráno a hneď si nastavím budík o 20 minút neskôr (tých 20 minút využijem na aktívny spánok),
Momentálne ho mám nastavený na 6:25, vždy ho o desať minút odložím až do 7:05 a medzi tým spím Neviem, či to pomáha, ale zvykla som si, že viem, že ešte si môžem tých 10 minút pospať..
Nastavím si budík na 6:40 a ešte jeden na 6:50.. ten v 6:40 sa zobudím a hneď ho vypnem a pokračujem v spaní.. potom ako zazvoní 6:50 ešte ležím do 7:00 ale len tak že každú chvíľu kontrolujem koľko je hodín (mam nejaký systém ktorý poznám len ráno a tak dokážem mať pocit že driemem aj 10min a v skutočnosti ubehla 1-2 minuty) O 7:00 sa pomaly oblečiem.. 7:10 ešte na záchod, umyť tvár a upraviť rozstrapatené vlasy.. a o 7:20 idem na autobus xD
mam budik na 6:00, ak sa nic nedeje tak spim a o 6:20 sa zobudzam len pre to aby som si mohol ist zapalit
a ak potrebujem nieco do skoly tak si privstanem o hodinku skor
ale je to docela zabijak ak sa to udeje vo stvrtok a za tie styri dni som prespal 20 hodin
toto odkladanie milion budikov je "genialna" vec pokial mate spolubyvajuceho.. nemal som vacsie nervy nez ked spolubyvajucemu zvonilo 5 budikov kazdych 10 minut..
Aj ja som to tak robil, ale potom som si uvedomil ze to nemá žiadny zmysel, ze aj tak pozrem na hodinky a : Ooo, ešte mám pol hodinu.... Teraz si budík nenastavujem, a vždy ak je škola tak vstávam o 7:00 a môj mozog uz je nato zvyknuti, stanem a je o 5 sedem..... A načo si budem dávať budík...
keď vstávam do práce, tak mám nastavený budík na 5:15 a potom druhý na 5:25, väčšinou vstanem pred 5:15 a ten 5:25 mi len potom napovie, že už aj keď som hore, treba sa postaviť z postele... a teraz mám nastavený na 2:50 a vstávam v pohode, nepotrebujem ani druhý
robím to isté čo ty len ja si budík nastavím aby mi každú minútu zvonil (je to strašne otravné a zobudí ma to zvlásť s takou pesničkou )... ráno mám vždy pocit že iba odložím budenie a za sekundu zas zvoní ale záleží kedy idem spať - dneska som napr. šla spať o 2 a o 5 stávam takže budík mi zvonil od pol5 aj tak som vstala 5:13 ale musím zmeniť štýl budenia už niekoľko krát som budík vypla v spánku (vypla takže už nezvonil )
aké metódy
ja si normálne nastavím budík na vtedy, keď potrebujem vstať a vstanem
ale ak nááhodou že mám ráno niečo dôležité, tak si dám pre istotu 2 budíky, ak by som jeden prepočula alebo neviem čo by som urobila ale to asi tak raz za dva mesiace
Ja sa zobudim vzdy najmenej pol hodinu az hodinu predtym ako potrebujem vstavat.. budik mam len keby nieco.. a ked mi zazvoni budik, hned vstanem a uz sa prechadzam.. ci uz do kupelne ci kde mal som aj take ked som mal nastup v praci rano o pol piatej, ze mi zazvonil budik, hned som sa obliekol smer kupelna a odtial do prace kazde rano pesi 20min na vlak, necelu polhodku vlakom aa som v praci
ty si jak ja no ja to tiez nejak tak ze dam si budimk ale nevstavam vtedy este ked mi zvoni potom odlozim 10 min a nejak tak skapinam v posteli potom ked mam cas tak este dalsich 10 min a niekedy aj viac krat 10 min no a potom sa uz nejak zgulam s tej postele a taham sa hore
nepoužívam budík. budík je veľmi škodlivý pre telo, neprirodzený, atď. idem spať tak okolo 23-00 a zobudím sa ako kedy, medzi 6.30 a 9.00, väčšinou okolo ôsmej.
Normálka.. nastavím budík na 5 .. pričom o 6 musím padať z domu ak chcem stihnúť vlak.. väčšinou ho o 5 vypnem.. a podriemkavam s tým že každú minútu pozerám na telefón .. a 5:50 bežím po byte s tým , že nestíham samozrejme niekedy nevydá a zaspím
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
42 komentov
nastavím ho na hodinu, ktorú musím vstať a proste vstanem.
nevidím zmysel v tomto posúvaní.
Trva mi to ale vzdy 20-40 minut, nez vstanem anyway
Nastavím si budík na 6:40 a ešte jeden na 6:50.. ten v 6:40 sa zobudím a hneď ho vypnem a pokračujem v spaní.. potom ako zazvoní 6:50 ešte ležím do 7:00 ale len tak že každú chvíľu kontrolujem koľko je hodín (mam nejaký systém ktorý poznám len ráno a tak dokážem mať pocit že driemem aj 10min a v skutočnosti ubehla 1-2 minuty) O 7:00 sa pomaly oblečiem.. 7:10 ešte na záchod, umyť tvár a upraviť rozstrapatené vlasy.. a o 7:20 idem na autobus xD
a ak potrebujem nieco do skoly tak si privstanem o hodinku skor
ale je to docela zabijak ak sa to udeje vo stvrtok a za tie styri dni som prespal 20 hodin
das hodinu, hodinu a pol kým vstanem aj to sa maximálne pretočím a zapnem počítač väčšinou
ale to nič, spolubydla vstáva asi 4-5 hodín a aj tak zväčša nakoniec nevstane
ja si normálne nastavím budík na vtedy, keď potrebujem vstať a vstanem
ale ak nááhodou že mám ráno niečo dôležité, tak si dám pre istotu 2 budíky, ak by som jeden prepočula alebo neviem čo by som urobila ale to asi tak raz za dva mesiace
tomu sa nadava pracovne navyky som zvyknutý tak skoro vstávať do roboty, takže kým nie som do rána v bare, tak som o pol 5 nanohách