vstanem, stlacim tlacitko na zapnutie kompu , medzitym ako sa zapne idem na WC, umyjem si tvar a tak... potom si zoberiem malovatka a pritom, ako sa malujem odpisujem na spravy (ano, zavislak ) potom sa idem obliect, ucesat a ako posledne rychlo hadzem veci do tasky, lebo sa den predtym nepripravujem.
Vstávam 5:45 (alebo 5:50), idem na WC, naraňajkujem sa, umyjem sa, pobalím sa, oblečiem sa, stvorím si niečo na hlave, obujem sa a o 6:20 idem z domu...
A nechápem ako to niekomu môže trvať aj hodinu a ešte keď ani neraňajkuje
vstavam 6.55 ak sa podari, ak nie tak po siedmej, z domu idem 7.15 ak sa podari, ak nie tak 7.20 najneskor, 7.27 mi ide bus, 7.38 som pri skole, 7.40 zatvaraju rano vstanem, obleciem sa, zbalim veci, ucesat, umyt, a bezat
vstavam o 6:40, naranajkujem sa, spravim si desiatu (ak to nestihnem, kupim si cestou do skoly , umyjem sa, ucesem, obleciem sa a idem z domu o 7:10-7:15
Normálne sa budím o 6:15 (keď sa ráno potrebujem učiť, tak o 5:30), vstanem, idem na záchod, ak je čo jesť, tak sa najem (málokedy), oblečiem sa, namaľujem sa, učešem sa, pobalím si tašku, (ak treba, tak sa naučím), zapnem počítač, približne do 7:20 som na nete, potom si umyjem zuby a idem do školy neviem, načo tak skoro vstávam
6:30 budíček, v posteli do 45. vstanem, oblečiem sa a idem so psom, prídem, najem sa, idem ešte na chivlku do postele, vstanem, umyjem sa, prezlečem sa, vyžehlím vlasy prehodím učebnice a 7:45 idem z domu
vstanem 15 minút raňajky desiata, 5 minút kým sa dám do kopy a 5 kým zablím veci a oblečiem..z domu po novom vyrážam o 7:15 ...nepochopím ako sa môže niekto hodinu vychystávať
Myslis, akoze vstanem o 6:05 a 6:20 uz utekam na autobus? Tak asi tak. Veci si balim vzdy este predchadzajuci vecer, cize rano vacsinou nemam problemy, ze by som nieco za 10 - 15 minut nestihala. Ked zaspim, dokazem sa zmobilizovat aj do troch minut.
Budík mám na 6 O,vstanem o 6:30 , keď mi zabolá mama.Vstanem,idem sa umyť,idem na wc,tak sa idem obliecť,hodím si desiatu do tašky,ak treba,tak sa niečo naučím,dám zošit do tašky a o 7:20 idem z domu.
noo tak vstanem okolo 7.15, nez zo seba urobim cloveka, najem sa, pobalim do skoly a na trening, vyrazam z domu najneskor 7.53 ak mam hodinu na poschodi a 7.55 ak mam hodinu na prizemi ... cesta do skoly tak 1 az 3 minuty podla toho ako velmi sa ponahlam ...
ak maju rodičia rannu tak 6:05 bežim na povalu fajčiť ak maju poobednu idem čo najrychlejšie zbaliť slivky a utekam na bus čo mi ide 6:55 no a potom šup šup do bergu zapaliť s kamaratkami popočuvať hudbu a tak xD a potom fuck škola
6:20 vstávam +- 5 minút dokým sa vyhrabem,umyjem,oblečiem,najem,pozháňam veci do školy telesnú alebo prax...okolo siedmej z domu 7:04 bus a v škole som okolo pol osmej,zahráme niečo na pc,7:50 zvoní....
o pol 7 budíček, odchádzam pred siedmou.. ked tak na to pozerám, nemám veľa času ale šak sa len oblečiem, namaľujem, očešem, zoberem desiatu, nalejem vodu a idem
7:15 vstávam, teda ak vstanem tak sa učešem obelečem namalujem.. vymneim škrečkovi vodu dam mu jest zahram sa s nim a idem o 7:30 do školy. Ak vstanem neskôr tak sa nemalujem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
44 komentov
vstanem, stlacim tlacitko na zapnutie kompu , medzitym ako sa zapne idem na WC, umyjem si tvar a tak... potom si zoberiem malovatka a pritom, ako sa malujem odpisujem na spravy (ano, zavislak ) potom sa idem obliect, ucesat a ako posledne rychlo hadzem veci do tasky, lebo sa den predtym nepripravujem.
podla toho, kedy mam byt v skole, tak vstavam, ale vacsinou okolo 7:00, aby som bola o 8:55 v skole
6:30 idem z domu, 6:37 ide bus, 7:35 vystúpim, idem na net do knižnice,7:47 idem do školy pomaličky, prídem na zvonenie
A nechápem ako to niekomu môže trvať aj hodinu a ešte keď ani neraňajkuje
O siedmej. -> zbalím sa, umyjem si zuby, oblečiem sa, namaľujem, učešem, vyžehlím vlasy a o 7:40 idem
Alebo o po, siedmej-> Umyjem si vlasy, učešem, vyfúkam, vyžehlím, oblečiem sa, zbalím sa, úloha z matiky, namaľujem sa a o 7:40 idem
a nieekedy bud vôbec nestíham a niekedy zas už 22 stepujem pred dverami (Rofl)
7:40-50 sa vraciam z kuplne vyzehlim si vlasy, po ceste sa obleciem
do 8:00 pozeram telku,potom si idem zapalit a 8:15 som v skole
umyjem - cigaretka
naraňajkujem - káva + cigaretka
odchod - cca 10:00