Trénujem aj keď iba sedím a napinam svalstvo ? Dajme tomu prsia. Keď má človek dobru stravu a len tak sedí a každý deň hodinku ich napína. Rastú aj tak ? Podľa mňa je to tak isto efektívne ako aj cvičenie s cinkami, ale možno je to úplná blbosť . hm ?
Ty si asi nikdy necvičil s činkami, že nie? Inak by si sa nepýtal takéto sračky. A úprimne aj pochybujem o tom, že je to vôbec nejako efektívne a už vôbec na rast svalov.. veď to je smiešne. Radšej hraj cez voľný čas šach, vytrénuješ myseľ a možno by niekto povedal, že by to bolo pre teba efektívnejšie.
@bencen haha. Práveže 15 rokov som sa venoval vrcholovo dzudu a činky som mal na dennom poriadku 8x do týždňa posilňovňa plus džudo treningy, takže si sa veľmi netrafil. Určite máš toho odcvicene viac D takých odborníkov ako teba svet potrebuje .
@bencen ja ta chapem, pre sachistu to sú neuveriteľne veci prepac 15 rokov som ho robil z toho 5 rokov vrcholovo. Ty si určite ten prototyp chlapca ktorý sa naucil na strednej škole kotrmelec vpred a od nadšenia začal chodiť do fitka a mi obyčajný chlapci ktorý sme aspoň trošku reprezentovali to naše maličké slovensko a máme nejaké tie úspechy aspoň maličké tak sa nemôžeme nič opýtať lebo šachisti nás vysmeju. Viem že dáma alebo taký kráľ je dosť ťažký a prsteky máš namakane, keďže dokážeš tukat v každom fóre do tej klávesnice a urážať ľudí bez toho aby si mal na nich svalovku
P.S pre všetkých ostatnych: Nevysmievam sa tu zo sachistov, ja práveže uznávam ľudí ktorý niečo robia a vôbec sa tým nechcem dotknúť nejakého sachistu, lebo taký človek robí niečo pre seba a keď to robí dobre tak reprezentuje aj mesto alebo štát kde žijú také opice jak Bencen, ktorý neuveria človeku že zvládne spraviť 5 drepov naraz, lebo je to pre nich nepredstaviteľné tak si honia ich zarastené penisi natom že aspoň niekoho urazia jak nejaké opice. Ešte že opice nevedia čítať lebo aj tie by sa do mňa pustili že ich urazam. Pritom som nikoho nechcel urazit iba dostať normálnu odpoveď na moju otázku ale ku každému sa treba správať rovnocenné takže sa správam k tebe ako k hovnu.
@derimax3 Ty musíš mať riadny kompex zo života.. no nevadí, hlavne napínaj cicíky za počítačom, možno dačo podrastie.. keď nie, pridaj k tomu testosterón
@bencen no určite mám z takých ľud. Primitivita na vždy vie vytocit. Išlo ti len o to takže si znovu z toho visiel ako vytaz. Daj mi tvoju adresu, zrieknem sa jednej zo svojich medailí a pošlem ti za tento boj, nech aj ty zazijes ten pocit víťazstva aspoň raz v živote rád podporím mládež bez budúcnosti ty ju potrebuješ ! A budem ťa silno podporovať v každom tvojom dise voči nevinnim ľuďom ty betar !
@derimax3 taký má nerajcuju. Mňa vzrušujú chlapci ktorý sa so mnou naťahujú a z teba mi stojí ako keby bol zo železa ! Nechceš ho skúsiť ? Môžme sa aj pomenit. Raz ty raz ja aby to bolo fer a aby sme z toho mali obydvaja zážitok .
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
".. 8x do týždňa posilňovňa + džudo tréningy.." Toto mi stačí, ako odpoveď Napínaj si cicíky za počítačom a dúfaj, že narastú
P.S pre všetkých ostatnych: Nevysmievam sa tu zo sachistov, ja práveže uznávam ľudí ktorý niečo robia a vôbec sa tým nechcem dotknúť nejakého sachistu, lebo taký človek robí niečo pre seba a keď to robí dobre tak reprezentuje aj mesto alebo štát kde žijú také opice jak Bencen, ktorý neuveria človeku že zvládne spraviť 5 drepov naraz, lebo je to pre nich nepredstaviteľné tak si honia ich zarastené penisi natom že aspoň niekoho urazia jak nejaké opice. Ešte že opice nevedia čítať lebo aj tie by sa do mňa pustili že ich urazam. Pritom som nikoho nechcel urazit iba dostať normálnu odpoveď na moju otázku ale ku každému sa treba správať rovnocenné takže sa správam k tebe ako k hovnu.