stara mater odporuca zihlavu
ak chces doplnky stravy, tak zinok, kyselinu pantotenovu; co najviac vyzivovat olejcekmi konceky vlasov aby neboli vysusene/nestiepili sa a tym padom aby sa ti vlasy stale neskracovali; dixi vodicky do vlasov alebo biohar alebo capillan - pre kazdeho je vhodne nieco ine (ja momentalne pouzivam aj Vichy ampulky ale to ti asi netreba) a maly zazrak je takisto chininova voda
mam vlasy kusocek nad ramena (takmer sa ich dotykaju,chyba len malinko,ani nie 1 cm) a chcela by som ich aspon po pupok. za aku dobu by mi tak narastli ak:
♦by som ich kazdy den masirovala
♦umyvala zihlavovym samponom a tak raz za tyzden oplachla zihlavovou vodickou
♦uzivala vitaminy z DM (das haar vital komlex ci co to ) a este nejake na rast vlasov
???? DIKY
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
zinok
ak chces doplnky stravy, tak zinok, kyselinu pantotenovu; co najviac vyzivovat olejcekmi konceky vlasov aby neboli vysusene/nestiepili sa a tym padom aby sa ti vlasy stale neskracovali; dixi vodicky do vlasov alebo biohar alebo capillan - pre kazdeho je vhodne nieco ine (ja momentalne pouzivam aj Vichy ampulky ale to ti asi netreba) a maly zazrak je takisto chininova voda
♦by som ich kazdy den masirovala
♦umyvala zihlavovym samponom a tak raz za tyzden oplachla zihlavovou vodickou
♦uzivala vitaminy z DM (das haar vital komlex ci co to ) a este nejake na rast vlasov
???? DIKY