v jednom podniku pracoval cernoch z ugandy totalka rasta dredac, ....raz vonku prsalo a som sa ho pytala ze preco nejde sa schovat pod strechu, a on na to ze ho ta hlava tak potom nesvrbi ked je mokra .....skoro som zomrela....=D =D inak v poho tipek len skoda ze ho zavreli do basy ked isiel prepadnut banku s vodovodnou pistolou..
@johnny89 Vzhľadom k tomu, že nemám veštecké schopnosti, netuším ani ja Autor však mohol len jednoducho uviesť link na ktorýkoľvek výkladový slovník či na tetu Wiki... je pravda, že sme všetci schopní si to naťukať aj sami, ale osobne si myslím, že keď niekto vyrobí fórum podobného razenia, je v jeho vlastnom a najlepšom záujme zabezpečiť, aby človek už podľa možností pri vkročení do fóra sám a priamo zo zadanai vedel vo-co-go
podľa mňa je to úplne normálna vec SÉGRA, len niektorý ľudia si neuvedomujú, čo to vlastne je a hádžu všetkých do jedného vreca a to do vreca FEŤÁKOV!!!Rastafariánstvo je nábožensvto......ĽUDIA VRAVIA, ŽE NEODCUDZUJÚ, ALE OPAK JE PRAVDOU!!! JA SI TO PREŽÍVAM TERAZ
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
[/img]
... rasta to niesu len dredy a fajcenie travy ... rasta je nabozenstvo, filozofia a sposob zivota
no ved aj ja
....ale tá tráva,fuj!
inak thumbs up
no tak sooory,nabuduce to spravim inac