ako kde presne? lebo napríklad v oblasti tesne nad okrajom členkových ponožiek viem byť vždy mantavá a porezať sa, tak to tam flákam a hanbím sa za svoje chlpaté členky, tak teraz neviem, kde presne je tá hranica, čo myslíš
@blacktears neviem ci si robis srandu, ak hej, tak si ma dostal
ale ak nie, tak ja otazku chapem ako od okraja dole - cize od okraja az po konceky prstov, po päty, kam len chces, proste vsade dole. preto aj riesi sa tam Frodo - hobbiti nemaju zarastene oblasti okraja clenkovych ponoziek, ale chodidla. resp. spominanu oblast maju mozno tiez, ale nie je to pri ich opise nijak zdoraznene
inak riadna sranda, ze teraz, kedze som zatial jediny oznacil, ze mam a ze mojim vzorom nie je frodo, tak ti, co maju, ze ich vzorom je pubert, ozaj vyzeraju, ze to tak je
@18 ved toto, inak ja som tiez chvilu zvazoval, ci sa to nema chapat tak ako @blacktears ...nejak to je moc krasne napisane asi alebo neviem proste skoda, lebo verim, ze by sa viaceri priznali k tomu. ved je to podarene nahodou, tie chlpy tam.
lol nechcela by som byt Homo bezchlpnik sapiens lebo to je len typ homo sapiens, radsej by som bola Homo bezchlnik sapiens sapiens = odroda dnesneho typu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
@hajzli a potom povies aj spravnu odpoved?
aa nie!
a co sa tyka podotazky o Frodovom byti/nebyti nasim vzorom, tam je co spravne?
@mielikki asi zhruba tam od tej clenkovej kosti, co vytrca, nadol
@flussica a na ktorej?
ale ak nie, tak ja otazku chapem ako od okraja dole - cize od okraja az po konceky prstov, po päty, kam len chces, proste vsade dole. preto aj riesi sa tam Frodo - hobbiti nemaju zarastene oblasti okraja clenkovych ponoziek, ale chodidla. resp. spominanu oblast maju mozno tiez, ale nie je to pri ich opise nijak zdoraznene
a podotazky o frodovi su slobodna volba. podla nalady sa rozhodnem, co hrozi ludom, ktori ho oznacia.
takze sa ospravedlnujem za to, ze som @hajzelbaba - e pokazil anketu svojou nespravnou odpovedou a pridavam sa k pubertovej odpovedi
SOM