Asi viete že tetraz mali raziu a zhabali falošné obelčenie a idú to spálit. Len tak ma napadlo (ked sme malovali dnes a mali sme vybraté oblečenie) že či by to zhabané oblečenie radšej nedali tým postihnutým po povodniach. Možno je to blbý nápad len ma za
@atep ako vies, ze ho idu spalit?? lebo nezda sa mi to, ved zvykne sa to predat... jasne ze by to nemali palit, vsade su ludia ktorym by sa to naozaj zislo...
predavat to nemozu, pretoze potom by robili to iste ako ty cinsky predavaci, a myslim ze to ani nemozu darovat, lebo by to bolo propagovanie fakovstva (sry v rychlosti ma nemapadol slovensky vyraz), ale isto by bolo omnoho lepsie keby to dali do detskych domonov, chudobnym ludom a bezdomovcom, proste tym ktory to potrebuju
@drejka@stage mne sa to zdalo ze je to bezne, lebo raz nas volali znami nech ideme do jednej budovy kde bol takyto "vypredaj" oblecenia a mali to byt prave nejake pasovane veci, za dva dni sa lacno rozpredali a hotovo tak asi sa to dakedy aj predava ale protizakonne...
@mima173 alebo nevylučujem, že je rozdiel medzi pašovaným a pirátskym (falošné značky). možno, že z predaja toho pašovaného sa uhradí clo. to pirátske môže byť preclené, ale porušuje zákon o autorstve.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
aj ja by som si z neho dačo možno vybrala A kľudne by som za to aj (symbolicky) zaplatila
Ale samozrejme, najprv treba myslieť na hentých