... rozmyslam ze keby prisla razia do baru kde som .. a daju mi fukat nenafukam , mozu mi nieco povedat ??? .. a chce ist so mnou kamoska kt. este nema obciansky .. a keby dali fukat aj jej a tiez by nenafukala spravili by jej nieco ?? (myslim tym u
ta ako po 22 zvyknu chodit razie .. a o 21 sa to zacina ta na hodinu sa mi neoplati tam sa trepat . . a na raziu fakt naladu nemam .. .. a ked budem s niekym kto ma nad 18?? ...
noo ak ste neplnolety tak by to povedali rodicom ... ale ide o to ci je to razia v podniku alebo len nejaky nahodny okoloiduci poliacajti ... mne sa stalo, ked som este ani obciansky nemala, som sa kvalitne opila a prisli policajti. videli ze som mimo, ale nam len povedali neh uz radsej nepijeme, neh daju na mna pozor a neh ideme radsej prec ... a odisli ...
a raz sa mi stalo, ale to som bola triezva, len mi bolo s kamoskou strasne veselo a zastavili nas policajti, aby sme fukali. ja na to ale nemam dych, nevladzem tolko fukat, ta som im to povedala a oni sa vykaslali na to, ze nebudu kvoli tomu volat zachranku pokial sa nepotacam a vraciam
ja som asi tak v 16.stich šla na disku..nemala som so sebou občiansky..bol doma.. (neviem prečo) pri vstupe chceli od nás občiansky..tak sme sa cez celé mesto trepali po daždi po občianske preukazy..všetky kamošky.. a potom..jak sme dosli na disku..ta sme si od nervov aj od vsetkeho, ze sme konecne dnu drbli jednu karpatsku pri bare..jak som polozila poldecak na pult, nabehli dnu kukláči so psami v živote mi tak srdce nebilo stáli sme tam pri bare, mierne pri parkete..nás síce obišli ale nejaké baby zo zadu kde sa sedelo vzali so sebou.. bola tam aj kamera, na druhý deň to dávali v správach a od vtedy sa iba smejem raziám, lebo si to už môžem dovoliť
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
Musi byť zodpovedna osoba asi len zakonny zastupca ...
Raziu som zažil aj poobede
a raz sa mi stalo, ale to som bola triezva, len mi bolo s kamoskou strasne veselo a zastavili nas policajti, aby sme fukali. ja na to ale nemam dych, nevladzem tolko fukat, ta som im to povedala a oni sa vykaslali na to, ze nebudu kvoli tomu volat zachranku pokial sa nepotacam a vraciam