venuje sa tu niekto rc modelarstvu, konkretne off road? Ci uz trial, crawl, expedicie pripadne cokolvek off road, ale nemyslim teraz tych co kupia rtr alebo kit a jazdia, ale ludi co stavaju svoje modely od zakladu sami, vcetne podvozku, riadenia, pohonu
plastove som robil aj ja, ale rad by som spravil nieco co aj beha.. Nejaky off road 1:5, najlepsie s pasmi, alebo 3 - 4 napravami, samozrejme ze vsetky hnane.. Uz studujem konstrukcie realnych vozidiel, ale problem je ake materialy pouzit na zmenseninu, kde zohnat lacno, ako obrabat, spajat.. Proste know how
bohuzial ale tych stavebnic zas nieje tolko.. Rozmyslal som Axial Wraith, to je nadherny stroj, ale ja by som to chcel trocha vatsie.. Take ze to nevyzera ako hracka, ale skor ako auto pre deti.. Cca 1:5 az 1:3 z realu.. A je to urcite o dost tazsia cesta, ale ten pocit, ked to dokoncis, ta hrdost na seba a svoje schopnosti a dielo sa nicomu nevyrovna
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
Komenty k téme