Zdravím. Regol som sa po dlhom čase s novým nickom a len sa divím nad tými zmenami, čo tu nastali. Pamätám si to tu ešte v modrom kabáte a s RocKJam rádiom na boku. Až na tie farby je design fajn a aj dobrá prehľadnosť. Aký máte názor na postupné dospiev
podla mna je to celkom ok teraz , zo zaciatku ked sa zmenil dizajn to bolo hrozne ale uz sa to zlepsilo , v diskusiach je uz davno zmatok ale to nevadi
som tu len rok a nieco, zazila som dve zmeny designu ale prvu si vobec nepamatam lebo som tu bola strasne kratko.. birdz je super, skoda tych ludi (najma novsich) co tu z toho robia pokec a na druhej strane zase tych, co maju potrebu kazdemu picovat, ked sa odfoti o zrkadlo, je blond alebo tak.. je to tu tak poskupinkovanejsie podla mna, kedysi som z birdzu mala pocit ze sme ako "jedna velka rodina". dnes uz moc nie..
@malapohroma mno tak to potom s tebou uplne suhlasim. dávali sa vacsinou blogy, co za to stali a dost dobre basne. teraz fakt ten pokec a vybijanie zlosti a rozne chujoviny bez pointy
ja ked som sa tu prvy krat ocitla tak to bolo uplne nieco ine, neexistovala nastenka napriklad... a design nie som si ista ci bol ten co si myslim. ale nejako sa mi to pacilo asi viac predtym aj ked teraz je to lepsie vo viacerych veciach....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
Ach prešiel som si staré albumy a zaspomínal som si na staré časy...