Je možné, že smrť prípadne čierna diera alebo podobné javy vedú naše "bytie" do inej reality? Niekam mimo náš vesmír ... mimo tento svet niekam čo si nevieme predstaviť? Alebo je smrť len koniec biologického procesu a tým to pre nás hasne?
raz som videl taky animovany obrazok s "posolstvom" kedy boh vytvoril cierne diery k tomu aby sa spajali vesmiry. akesi tunely filozoficko-mysticky kontext. ktovie. zistime po smrti
Verím, že duša, resp. energia sa po smrti transformuje na niečo iné, ako voda, z oblakov dážď, ten sa vyparí, kolobeh...
Je to niečo ako reinkarnácia, ale nič "z nás", z nášho vedomia už v novej forme neostane, všetky spomienky umrú spolu s našou fyzickou schránkou, v momente keď nás mozog, nositeľ informácií prestane pracovať.
Nad paralelným svetom som sa nikdy nezamýšľal, a nemyslím, že niečo také existuje.
Ak by ale čierna diera fungovala ako stroj času, bolo by to možné... vrátiť sa v čase, zabrániť dajme tomu nejakej vojne, potom by existovali dva rôzne svety... asi... nechcem nad týmito "time-travel" paradoxmi veľmi rozmýšľať, chytá má z toho bolesť hlavy
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
Je to niečo ako reinkarnácia, ale nič "z nás", z nášho vedomia už v novej forme neostane, všetky spomienky umrú spolu s našou fyzickou schránkou, v momente keď nás mozog, nositeľ informácií prestane pracovať.
Nad paralelným svetom som sa nikdy nezamýšľal, a nemyslím, že niečo také existuje.
Ak by ale čierna diera fungovala ako stroj času, bolo by to možné... vrátiť sa v čase, zabrániť dajme tomu nejakej vojne, potom by existovali dva rôzne svety... asi... nechcem nad týmito "time-travel" paradoxmi veľmi rozmýšľať, chytá má z toho bolesť hlavy