Mate dojem, ze ludia ktori maju vacsiu chut na sex (napr. lebo ho uz dlhsie nemali alebo maju vacsie libido a pod.), maju o nom aj viac reci? Rozpravaju viac sexualnych vtipov a viac sa na nich smeju? Existuje podla vas nejaka korelacia medzi recami o sex
@4 s tou poslednou vetou absolutne nesuhlasim, ja sama hovorim perverzne vtipy a urcite by som "nedala povedat" skor si myslim, ze tie, co nad takymi vtipmi ohrnaju nos, su dobre stetky
@6 ja so sebou nadalej suhlasim, akurat uznavam, ze vynimky mozu existovat ...inac s tymi stetkami si trafila do ciereneho...najviac nadrzane zeny sa hraju na najvacsie svetice
V minulom zamestnaní som mal kamaráta, s ktorým sme preberali všetko možné, teda kým som nemal frajerku, tak rozprával o sexe skôr on a tak a keď som bol s ňou tak sme si tie skúsenosti skôr vymieňali
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
ale u extrovertov to plati viac-menej...a takisto ak sa dievcata prilis smeju na erotickych vtipoch, tak viem, ze by si dali povedat v ten vecer
cize u mna, aj ked som nemal coitus povedzme mesiac, nieco take nikdy nenastane
ale u inych ludi urcite..v zavislosti od povahy, od prevladajucej stranky (racio alebo nadrzanost), etc