ahojte, mám takýto problém: Idem recitovať a potrebujem vyplniť evidenčný list recitátora » www.sosbb.sk/slovo_postup.ht... akurát neviem, či sa to niekam posiela, alebo stačí, keď si ho vezmem tam so sebou. Máte s tým niekto skúsenosti? Pls seriózne,
pokiaľ ideš na kraj, možno aj na okres, tak pošli spolu s prihláškou, a poprípade ešte to aj dones tam...ale z vlastných skúseností, oni tam v tom majú taký bordel, že nezáleží na tom, čo a ako to tam máš ale radšej to zober, nech sa tým môžeš oháňať
@marleymt nie nie, toto je "len" obvodne kolo... takže to nemusím posielať, stačí keď donesiem?
Lebo oni si napíšu blavácku adresu a povedia, že text treba priložiť k prihláške... a potom chúdence deti sa nevedia vysomáriť, či to poslať alebo na wecko hodiť alebo čo s tým... juuj nasrali ma
@storcko ja by som to radšej poslala, za to nič nedáš, skôr poslať k prihláške ako doniesť potom...proste napíšete výsledky a k tomu toto, a im sa potom budú zapisovať do toho všetky výsledky
@marleymt ok, ale to sa posiela do blavy... a z blavy im to zas pošlú naspäť? Bože kebyže majú aspoň mail alebo čo, že by som im to hneď ja poslala. Spýtam sa ešte v pondelok v škole a pošlem to... hádam sa to stihne doručiť do stredy tam, kde sa má
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
Lebo oni si napíšu blavácku adresu a povedia, že text treba priložiť k prihláške... a potom chúdence deti sa nevedia vysomáriť, či to poslať alebo na wecko hodiť alebo čo s tým... juuj nasrali ma