moje vnimanie hudby sa zacalo asi ked som mal 13 a zacali ho prave RHCP. potom sa to odvijalo rozne, pocuval som vselico, no vzdy som sa k nim vratil. v mojom hudobnom svete su oni kapela v ktorej mam istotu. a nie len oni ako skupina, casto sedim vecer na terase a pocuvam Johnov solo album Curtains, ci projekt Ataxia, pripadne Fleaove basove linky. RHCP su pre mna skupina ktoru tvoria Hudobnici s velkym H. aj za ich postupom sa ukryva uzasny pribeh. neviem kde by som dnes bol bez ich hudby, naozaj ma vela naucila. nie nadarmo mam v profile ako oblubeny album Californication
je to moja naj kapelka, ako sa uz hore spominalo su to PAAAANI hudobnici, zboznujem pozerat ich koncerty, je to vzdy taky isty zvuk ako na cedle, proste nie je moc upravovana niekde v studiu, preto som si ich velmi moc oblubil
ja som tiež začínal s RHCHP tak isto sa k nim vraciam den bez Ich HUDBY by SOM ASI NEVYDRZAL !Red Hot .. oni nerobia hudbu takú ako ostatný spevaáci alebo kapely oni si na tej hudbe poriadne PRISADNU ! Preto lebo su machri a vedia ako nato !
rhcp su 1 z najlepsich kapiel ake kedy boli... uzasny skvely maju svoj osobity styl proste hned od zaciatku je jasne ze su to oni... neda sa pomylit si ich s niekym inym ....super texty spev aaa gitary aaaaa jasne aj bubenika... kultova kapela aspon pre mna proste vedia jak na to a som straaasne rada ze su lebo to fakt stoji za to
oni su proste peckaa!!:. ludia akoze.. ja som na tom s hudboou tak, zhe podla toho aku mam naladicku, taku hudbu pocuwam, ci nekedy trochu twrdsu a inokedy zas taqe daco pomale..ale proste pri redhotakoch je to inaac.. proste u nich si netreba wyberat a prepinat pesnicky, staci pustit a nechat sa unaashat..
ja som na nich v podstate tiez vyrastla.. ked som mala takych 11, tak vtedy to staaaale pocuval moj starsi brasko, ale mne sa vobec nepacili.. no postupom casu som sa zacala na hudbu pozerat inak a zmenila som nazor.. su fakt jedinecny a pesnicka Scar Tissue je moja srdcovka.. davam svoj imaginarny klobuk pred nimi dole
Malynka: tak ale neplačem dobre hrajú ale leze mi nanervy anthony strašne ostal prihraty ,ked si pozrieš koncert z 87 až 94 tak to je uplne peckový šialený spevák ktorý škrieka ,prdí ,grgá, kňučí ,brečí ,ziape ,rapuje ,skáče ako opica atd atd
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
podla mna su uplne uzasni a robia perfektnu muziku, super albumy, a tie ich jamy, uplne dokonale
teraz hraju jak buzici stale to iste, hlavne aby sa to predavalo, uz mi lezu na nervy